City 360

Bijbaan Handhaver Drank en Horeca gemeente Loon op Zand

Details van de functie

Logo Op zoek naar een uitdagende bijbaan als Handhaver Drank en Horeca? Kom werken als DHW - controleur!

Functieomschrijving

Ben jij parttime werkzaam als boa of net klaar met jouw HTV / BOA - opleiding? Ben jij daarnaast in het bezit van een DHW-certificaat en wil je een extra zakcentje bijverdienen? Dan is deze functie als Handhaver Drank en Horeca misschien wel iets voor jou.  

 

Wat ga je doen als Handhaver Drank en Horeca?

Als Handhaver Drank en Horeca houd je toezicht op de drank- en horecawet in de gemeente Loon op Zand. Het is ook mogelijk dat je wordt ingezet in andere gemeenten. Maar waar je ook werkt, de uit te voeren werkzaamheden zijn altijd anders en dus is geen dag hetzelfde. De ene dag houd je toezicht bij een voetbalkantine (paracommercie), de andere dag controleer je supermarkten en slijterijen. Daarnaast bezoek je regelmatig horecagelegenheden en evenementen. Je neemt waar en hebt een informatieve rol, kent de drank- en horecawet op je duimpje en weet als geen ander overtredingen op te sporen en te sanctioneren. Na afloop van de dienst maak je een rapportage. Eventueel is een boeterapport ook noodzakelijk. Deze werkzaamheden voer je altijd samen uit met je collega waarmee je op pad bent, dat kan zowel te voet als met de auto zijn.

 

De diensten die je draait als Handhaver Drank en Horeca zijn goed te combineren met je huidige werk, ook als je al als buitengewoon opsporingsambtenaar, handhaver of toezichthouder werkt. Samen met onze planners en projectmanagers zorgen we ervoor dat de diensten in jouw rooster passen. De werkdagen en diensten zijn 2 x per maand op vrijdag of zaterdag van 16:00 tot 23:00 uur.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een goed salaris met een bruto uurloon van €20,35. 
  • De mogelijkheid om zelf je beschikbaarheid in te plannen;
  • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 of bij onze opdrachtgevers;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €100,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!

 

Wie je bent

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Een geldig DHW-certificaat;
  • Een geldig rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Handhaver Drank en Horeca door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360