City 360

BOA Handhaver integraal gemeente Schiedam

Details van de functie

Logo Zoek je een veelzijdige en uitdagende baan? Denk je in mogelijkheden en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan is dit een uitgelezen kans!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en heb een sterk ontwikkelt rechtsgevoel? Ben jij klantgericht maar sta je ook stevig in je schoenen? Dan is deze functie als fulltime of parttime boa misschien wel iets voor jou.  

 

Beschik je nog niet over een boa-getuigschrift, maar wil je wel graag als boa aan de slag? We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij één van de vele gemeentes waar wij mee samenwerken. Klik op de volgende link voor meer informatie:  BOA in opleiding

 

 

Wat ga je doen als integraal handhaver (boa)?

Als integraal handhaver ben je proactief: jij ziet het werk 'liggen' en denkt actief mee met de wensen van de gemeente Schiedam. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht waardoor je in staat bent de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Indien nodig maak je op een passende wijze gebruik van je bevoegdheden. Je spreekt mensen aan op ongewenst gedrag en stimuleert hen om zich aan regels te houden. Daarnaast begrijp jij dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger en ondernemer van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je gaat daarom graag het gesprek aan om te weten hoe het gaat en wat er speelt. Je bent er immers voor hen. Samen met de inwoners van Schiedam draag jij bij aan een plezierige en schone leefomgeving!

 

In de functie van integraal handhaver openbare ruimte ga je je bezig houden met de ''brede'' handhaving binnen de gemeente. Dit houdt in dat je op alle aspecten binnen domein I kan worden ingezet, zowel zelfstandig als in teamverband. Als integraal handhaver beheerst je dan ook alle aspecten van het vak en haal je er plezier uit om je met wisselende en uiteenlopende werkzaamheden bezig te houden. Je krijgt alle ruimte om jezelf binnen het team te ontwikkelen.

 

De werkzaamheden worden voornamelijk te voet of per fiets uitgevoerd, een goede fysieke gesteldheid vinden wij daarom belangrijk. 

 

Je werkzaamheden zijn:

 • Toezicht houden op het naleven van de wet- en regelgeving omtrent het gemeentelijk beleid (A.P.V.) en waar nodig handhavend optreden;
 • Toezicht houden op het sociaal gebruik van de openbare ruimte en op straat;
 • Het ondersteunen van politie en gemeentelijke diensten;
 • Digitaal registreren van bevindingen en deze delen met collega's en leidinggevenden;
 • Je neemt deel aan voorkomende projecten.

 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Trigion Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Schiedam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je kosteloos profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

 • Een contract voor de duur van zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigon City 360 of bij de gemeente;
 • Een bruto maandsalaris van €2.403,96  tot €3.480,36 op basis van 36 uur en afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 20% tot maximaal 65% op zon- en feestdagen;
 • Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €100,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!

 

Wie je bent

Als fulltime boa moet je aan een aantal eisen voldoen:

 • Je bent in het bezit van een boa-getuigschrift of bereid zijn om deze te behalen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een geldig rijbewijs B.

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature boa handhaver integraal gemeente Schiedam door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360