City 360

BOA Integraal medior gemeente Den Haag

Details van de functie

Logo Zoek je een veelzijdige en uitdagende baan? Denk je in mogelijkheden en wil je jezelf blijven ontwikkelen?

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Boa integraal?

Handhavers bewaken de leefbaarheid in de gemeente Den Haag. Het is een warme en diverse gemeente waarbij je kunt denken aan politiek, jongeren, maar ook aan strandtoerisme. De handhavers spreken bewoners en bezoekers aan op regels en wetten en treden op als dat nodig is. Het werkgebied is heel breed: van woonwagens tot hondenoverlast en van parkeren tot rommel op straat. Om de handhavingsorganisatie verder te versterken en uit te breiden en de leefbaarheid te verbeteren zoeken wij medior handhavers.

 

Als handhaver in de gemeente Den Haag heb je veel bevoegdheden om de leefbaarheid in de stad te vergroten. Je krijgt samen met je teamcollega's een eigen wijk toegewezen. Samen ga je de straat op en voer je surveillance en gerichte acties uit. Bijvoorbeeld op het gebied van hondenbeleid, afval en parkeren of bij evenementen. Als je een overtreding ziet, spreek je mensen daarop aan. Indien nodig maak je gebruik van jouw opsporingsbevoegdheid. Je maakt processen-verbaal op, zowel bestuurlijke- als strafrechtelijke proces-verbalen. Naast handhavende taken heb je ook een signaleringsfunctie in de stad: jij bent de ogen en oren van de organisatie op het gebied van leefbaarheid. Onder alle omstandigheden blijf je rustig en consequent. Je kan goed de-escalerend optreden, werkt het liefst in de buitenlucht en draagt goede zorg voor een leefbare omgeving. Je past regels en voorschriften zorgvuldig en correct toe en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Kortom, je bent in staat tactvol en servicegericht op te treden. Daarnaast durf je kritisch naar je eigen gedrag te kijken, deel je graag kennis, bent collegiaal en pakt je verantwoordelijkheid.

 

Als je een probleem ziet, draag je oplossingen aan om het aan te pakken. Ook geef je voorlichting en verstrek je informatie aan burgers en ondernemers. Denk aan het werk dat dienst Stadsbeheer uitvoert en de afspraken, de wet- en regelgeving waar jij op toeziet. Daarnaast begeleid je binnen je eigen team stagiaires, ook op straat. Dit alles in nauwe samenwerking met de politie die de aansturing van de boa's verzorgt.

Door efficiënt samen te werken met collega's binnen de gemeente en daarbuiten, versterken we elkaar. Zo werk je direct mee aan het schoon, heel en leefbaar houden van de stad.

 

Verder wordt van je verwacht dat je bereid bent om onregelmatige diensten te draaien, want de inzet vindt zowel in 's ochtends, 's middags en 's avonds tot maximaal 00:00 uur plaats. Natuurlijk beschik je ook over een goede mentale en fysieke conditie.

Je herkent jezelf dan ook in deze competenties:

 • Samenwerken;
 • Communicatief vaardig;
 • Integer;
 • Besluitvaardig;
 • Energiek;
 • Flexibel.

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van Trigion City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan de functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Na het sollicitatiegesprek heb je een gesprek met twee teamleiders van de gemeente Den Haag. Als het resultaat van het gesprek positief is, mag jij terwijl je in afwachting van je beëdiging bent al starten in de gemeente Den Haag!

Trigion City 360. Jouw startpunt.
Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat voor jou namelijk altijd op de eerste plaats. Je deinst niet terug voor uitdagende situaties. Daarom krijg je de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Daarbij hoort wel een flexibele houding, maar dat is voor jou vanzelfsprekend. Jij gaat voor een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een salaris van minimaal €2.403,96 en maximaal €3.480,36 bruto per maand op basis van een volledige (36-urige) werkweek (schaal 6);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag in verband met onregelmatige werktijden;
 • Een baan van 24 uur, 32 of 36 uur in de week;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen zoals Toezichthouder Alcoholwet;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 en bij onze opdrachtgevers.
 • Is er een match en ken je een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €100,- netto zijn.

 

Wie je bent

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Het diploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) inclusief de toets in het kader van de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing 3 (RTGB3) of bereidheid om deze te behalen;
 • Een EHBO diploma of bereidheid om deze te behalen;
 • Bereidheid om je te laten vaccineren tegen tetanus en Hepatitis A en B;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een goede beheersing van de Engels taal is een pré;.
 • Ervaring als integrale of wijk-boa is een pré.

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

?Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Parttime / Fulltime BOA Integraal Den Haag door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360