City 360

BOA Handhaver Integraal Regio Zuid - Holland

Details van de functie

Logo Heb jij ervaring als BOA en en wil je jezelf blijven ontwikkelen?

Functieomschrijving

Zoek je een veelzijdige en uitdagende baan? Denk je in mogelijkheden en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan is dit een uitgelezen kans!

 

Wat ga je doen als BOA handhaver integraal?

Als handhaver bewaak jij de leefbaarheid van een gemeente in de regio Zuid-Holland. Je spreekt bewoners en bezoekers aan op regels en wetten en treedt op waar nodig. Het werkgebied is heel breed: van woonwagens tot hondenoverlast en van parkeren tot rommel op straat. Als handhaver heb je veel bevoegdheden om de leefbaarheid in een gemeente te vergroten. Je krijgt samen met je teamcollega's een eigen wijk toegewezen. Samen ga je de straat op en voer je surveillance en gerichte acties uit. Bijvoorbeeld op het gebied van hondenbeleid, afval en parkeren of bij evenementen. Als je een overtreding ziet, spreek je mensen daarop aan. Indien nodig maak je gebruik van jouw opsporingsbevoegdheid. Je maakt processen-verbalen op, zowel bestuurlijke- als strafrechtelijke proces-verbalen. Naast handhavende taken heb je ook een signaleringsfunctie in de stad: jij bent de ogen en oren van de organisatie op het gebied van leefbaarheid en veiligheid.

 

Als je een probleem ziet, draag je oplossingen aan om het aan te pakken. Ook geef je voorlichting en verstrek je informatie aan burgers en ondernemers. Denk aan het werk dat dienst Stadsbeheer uitvoert en de afspraken, de wet- en regelgeving waar jij op toeziet. Daarnaast begeleid je binnen je eigen team stagiaires, ook op straat. Dit alles in nauwe samenwerking met de politie. Door efficiënt samen te werken met collega's binnen de gemeente en daarbuiten, versterken we elkaar. Zo werk je direct mee aan het schoon, heel en leefbaar houden van de stad.

 

Jij als handhaver gaat geen uitdaging uit de weg. Onder alle omstandigheden blijf je rustig en consequent. Je kan goed de-escalerend optreden, werkt het liefst in de buitenlucht en draagt goede zorg voor een leefbare omgeving. Je past regels en voorschriften zorgvuldig en correct toe en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Kortom, je bent in staat tactvol en servicegericht op te treden. Daarnaast durf je kritisch naar je eigen gedrag te kijken, deel je graag kennis, bent collegiaal en pakt je verantwoordelijkheid. Verder wordt van je verwacht dat je bereid bent om onregelmatige diensten te draaien en beschikt over een goede mentale en fysieke conditie.

 

Je herkent jezelf dan ook in deze competenties:

 • Samenwerken;
 • Integer;
 • Besluitvaardig;
 • Energiek;
 • Flexibel.

 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving binnen een aangewezen gemeente. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een salaris van minimaal €2.403,96  en maximaal €3.480,36 bruto per maand op basis van een volledige (36-urige) werkweek (schaal 6);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag in verband met onregelmatige werktijden;
 • Een baan van 24 uur tot 36 uur per week;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen zoals Toezichthouder Alcoholwet;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 of bij onze opdrachtgevers;
 • Is er een match en ken je een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €100,- netto zijn.

 

Wie je bent

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Het diploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) inclusief de toets in het kader van de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing 3 (RTGB3) of bereidheid om deze te behalen;
 • Een EHBO diploma of bereidheid om deze te behalen;
 • Bereidheid om je te laten vaccineren tegen tetanus en Hepatitis A en B;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring als integrale of wijk-boa is een pré.

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature BOA Handhaver Integraal Regio Zuid Holland door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360