Consolid

F&B Manager

Details van de functie

Logo Wij nodigen jou uit om ons team te versterken bij Consolid, waar wij op zoek zijn naar een F&B manager voor ons hotel.

Wat bieden wij?

Wil je werken voor een divisie van een prestigieuze hotel, een wereldwijd merk dat toezicht houdt op meer dan 1.600 hotels en resorts wereldwijd? Onze klant beheert niet alleen grote merken zoals Hilton, Accor, Marriott en IHG, maar ook kleine onafhankelijke hotels, en alles daartussenin.

Maar wat betekent dit voor jou?

Als onderdeel van het Aimbridge-team krijg je toegang tot een reeks voordelen, waaronder:
  • Een marktconform salaris, zodat je krijgt wat je verdient.
  • Een leidinggevende functie als afdelingshoofd binnen het Hotel Management team, waardoor je jouw leiderschapsvaardigheden kunt ontwikkelen.
  • Een werknemerstarief bij IHG, Borealis en Aimbridge, zodat je zelf het hotelgevoel kunt ervaren en delen met familie en vrienden.
  • Een kortingsregeling voor vrienden en familie tot 50%, zodat je kunt genieten van quality time met hen.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer, zodat je geen financiŽle last hebt van de reis naar het werk.
  • Veel opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, zodat je jouw kennis kunt ontwikkelen en een succesvolle carriŤre kunt opbouwen.

Grijp deze kans om deel uit te maken van Consolid en profiteer van de voordelen die het te bieden heeft!

Functieomschrijving F&B Manager

Een dag uit het leven van...

Als Food and Beverage Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle aspecten van het restaurant, de bar en de koffiebalie in de Open Lobby, evenals het toezicht op het team en andere aspecten voor eten en drinken binnen het hotel. Je handhaaft consistent de servicenormen van het merk, zorgt voor de tevredenheid van de gasten en creŽert tegelijkertijd een werkomgeving die onze waarden ondersteunt.

Als onderdeel van het kleine maar krachtige team van gepassioneerde mensen bij de nieuwe opening van het nieuwste hotel van Eindhoven, weet je dat het beste zijn niet altijd betekent dat je dag en nacht moet werken. Het gaat erom dat je elke dag met enthousiasme en toewijding werkt aan het bieden van de beste gastvrijheid en het creŽren van een geweldige sfeer in het hotel.

Met jouw expertise en managementvaardigheden weet jij de verwachtingen van de gasten te overtreffen en de kwaliteit van onze food and beverage services te waarborgen. Door jouw leiderschap en teamworkvaardigheden motiveer en coach je jouw team om hun beste prestaties te leveren.

Kortom, als Food and Beverage Manager bij Consolid ben jij de drijvende kracht achter de perfecte restaurant-, bar- en koffiebalie-ervaring voor onze gasten, terwijl je ervoor zorgt dat ons team gemotiveerd en ons merk onderscheidend blijft. Join us now!

Functie eisen F&B Manager

Als je deze rol succesvol wilt vervullen, dan is het belangrijk dat je
  • zelfstandig kunt werken. Gelukkig is dat voor jou geen probleem!
  • Ook is het goed om te weten dat je in de omgeving van Eindhoven woont.
  • Daarnaast ben je goed in plannen en organiseren
  • en heb je een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Het is belangrijk dat je deze talen goed beheerst, omdat ze veelvuldig gebruikt worden in deze rol.

Onthoud dus dat jouw vaardigheden op het gebied van planning, organisatie en taal essentieel zijn voor de positie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid