Consolid

Vrachtwagenchauffeur

Details van de functie

Logo Sluit je aan bij de professionals van Consolid in de regio van Zeewolde in jouw functie van vrachtwagenchauffeur

Wat bieden wij?

Werken via Consolid in de transportsector betekent dat je toffe opdrachten kunt krijgen!

Maar wat kun je nou eigenlijk verwachten?

Nou, bij Consolid vinden we kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid ontzettend belangrijk. We zijn namelijk een familiebedrijf met grote ambities, en we willen jouw groei stimuleren. Dat doen we onder andere door te investeren in jouw vaardigheden via onze Consolid Academy. Zo ben je klaar voor de uitdagingen van vandaag én morgen. En waar wil jij naartoe groeien?

En dat is nog niet alles, want we bieden ook nog:
 • Een aantrekkelijk salaris tussen €1.785,60 en €4.028,96 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband)
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband)
 • Een jaarcontract bij Consolid
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer
 • Een uitgebreid inwerkprogramma bij indiensttreding
 • Mogelijkheden voor opleidingen via de Consolid Academy met een budget van €1.500
 • Geweldige collega's en een persoonlijke Fieldmanager die je altijd bijstaat

Kortom, werken bij Consolid is een feestje!

Functieomschrijving Vrachtwagenchauffeur

Gefeliciteerd met jouw nieuwe job bij Consolid Transport Professionals! Jouw taak is simpelweg (of toch niet) om in no time en veilig de goederen bij verschillende locaties af te leveren. Jij bent de ster op wie vooraanstaande klanten uit de transportsector zich verlaten om zo onze reputatie nog beter te maken. Je werkt op projectbasis en wordt voorzien van professionele chauffeurs die achter je staan. Aan jou de schone taak om te laten zien wat je in huis hebt.

Wil je weten hoe een werkdag in deze functie eruitziet?

Je begint de dag goed met een warm kopje koffie terwijl je de planning doorneemt. In een mum van tijd liggen de eerste goederen op de achterbank en ben je op pad. Onderweg houd je contact met je mentoren bij Consolid om er zeker van te zijn dat alles netjes verloopt. Na het voltooien van jouw project bij de eerste klant staat de volgende op het programma. Je Fieldmanager zal je begeleiden in jouw nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld in de distributiesector. Blijf gewoon jezelf, dan komt het altijd goed!

Functie eisen Vrachtwagenchauffeur

Hey daar! Als je geïnteresseerd bent om bij Consolid aan de slag te gaan als chauffeur, dan zijn er een aantal zaken waar we op moeten letten om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan.
 • Ten eerste heb je natuurlijk een geldig rijbewijs CE nodig.
 • Daarnaast is ervaring als chauffeur en goede kennis van verschillende soorten wegen belangrijk,
 • Net als kennis van verkeersregels en voorschriften.
 • Je moet ook ervaring hebben met het vastzetten van ladingen en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor veiligheid hebben.
 • We werken vaak onder tijdsdruk en daarom is het belangrijk dat je flexibel kunt werken en omgaan met veranderingen. Oh, en het is ook belangrijk dat je een vriendelijke houding hebt naar klanten toe en enigszins bekwaam bent in voertuigonderhoud.
 • Tot slot, moet je bereid zijn om flexibele werktijden te accepteren, waaronder lange dagen, weekenden en feestdagen indien nodig, en in goede fysieke conditie zijn voor laden en lossen.
Maar laten we het positief houden! Bij Consolid krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een topchauffeur. Door de vrijheid die je hebt om je eigen carrière te vormen, kun je jouw toekomst binnen Consolid samen met jouw Fieldmanager bepalen. Naast het verbeteren van je chauffeursvaardigheden, kun je bijvoorbeeld ook een opleiding tot mentorchauffeur volgen. Jij hebt de touwtjes in handen! Laten we snel aan de slag gaan!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid