Kleentec

HR Business Partner

Details van de functie

Logo Adviseer over en bouw verder mee aan ons HR beleid! In deze operationele HR rol ben jij sparringpartner en adviseur voor leidinggevenden. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Heb je al enige kennis en ervaring opgedaan en ben je op zoek naar een brede HR rol? Weet jij leidinggevenden zo te coachen dat ze in beweging komen en groeien in hun rol als het gaat om personeelsbeleid in combinatie met de dagelijkse operationele hectiek? Vind je het leuk om culturele verschillen te overbruggen? Dan hebben wij dé functie voor jou binnen ons gezellige team!

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner bij Kleentec ben je sparringpartner en adviseur voor leidinggevenden in de operatie en vraagbaak voor medewerkers. Je signaleert en analyseert wat er gebeurt in jouw regio en stelt proactief verbetervoorstellen voor richting de operatie en binnen de HR afdeling.

Je wordt verantwoordelijk voor de vele facetten van HR in één van de drie regio's waarin wij Nederland hebben verdeeld. Daarbij word je ondersteund door onze administratief medewerker HR en werk je samen met onze verzuimcoach. Je bent regelmatig onderweg om te horen wat er speelt onder onze medewerkers in de fabrieken, waardoor je in deze rol 's middags met een leidinggevende overlegt op een kantoor of online over zijn personeelsbeleid en 's avonds met of zonder een leidinggevende medewerkers op locatie spreekt.

Je hebt oog voor de optimale ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en motivatie van medewerkers op kortere en langere termijn. In combinatie met jouw kennis op het gebied van wet- en regelgeving (en op den duur cao en bedrijfsprocedures) ben je een volwaardige gesprekspartner op het gebied van HR en leiderschap.

Je werkt zelfstandig, maar overlegt regelmatig met de HR adviseurs verantwoordelijk voor de andere regio's en de HR manager om gezamenlijk beleid uit te kunnen dragen. Je werkt mee aan en leidt projecten op het gebied van alle HR facetten, die in overleg worden verdeeld.

We zijn als HR afdeling in ontwikkeling en krijgen steeds meer een tactische en strategische positie. De focus ligt komende jaren op de onderwerpen verzuim en ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij zijn Kleentec

Kleentec is onderdeel van Gom, een van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven van Nederland. Kleentec is thuis in de schoonmaak in industriële foodproductie. Het biedt de levensmiddelenindustrie hoogwaardig specialisme op het gebied van natte reiniging en droogreiniging, desinfectering en productieklaar maken. Meer dan 160 gerenommeerde bedrijven in de food en feed industrie gebruik van de diensten van Kleentec. Meer dan 1500 specialisten in de schoonmaak leveren dagelijks de vele bedrijfsruimtes van onze relaties weer schoon op.

Wat je krijgt

Je komt terecht in een groeiende organisatie met collega's van vele nationaliteiten. We werken met een kleine en flexibele staforganisatie als onderdeel van een groter moederbedrijf. We kennen een informele werksfeer met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarin positief kritisch de boventoon voert. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jouw eigen agenda in te delen waarbij aanwezigheid op locaties voor overleggen een bepaalde mate van flexibiliteit vragen.

Naast een veelzijdige functie binnen een leuk team, bieden wij:
  • Een jaarcontract met een dienstverband tussen de 24 uur en 32 uur
  • Een brutosalaris tussen de € 3.200,- en € 4.000,- per maand op basis van werkervaring
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen
  • Laptop en telefoon
  • Onkostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen
  • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's

Wie je bent

Om succesvol te zijn in deze functie ben je hands-on, flexibel, resultaatgericht en weet je te verbinden. Als je ergens niet verder komt, dan denk je in oplossingen en zoek je verbinding met jouw collega's. Je begrijpt het spanningsveld van de operatie en de kaders vanuit de centrale organisatie of je wilt het leren kennen. Je bent daadkrachtig en communiceert open, sterk, integer en tactisch en neemt jouw collega's en de operatie daarin mee. Je hebt oog voor de lange termijn en signaleert de verbanden met de ontwikkelingen in de rest van de organisatie. Je krijgt energie van een dynamische en bouwt graag mee aan een organisatie in beweging.

Daarnaast beschik je over:

·       Een afgeronde hbo opleiding, met voorkeur richting HRM

·       Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een HR adviseurs of HR Business partner rol

·       Affiniteit met onze doelgroep of ervaring met vergelijkbare doelgroepen

Reisbereidheid

We werken momenteel veel vanuit Rijssen, omdat daar ook onze administratieve collega's zitten. Onze HR Business partners/adviseurs zijn verdeeld over 3 regio's. Waarbij we nu op zoek zijn naar een nieuwe collega uit het zuiden of het oosten van het land. Denk daarbij aan de provincies Noord-Brabant, Gelderland of Overijssel met als standplaats Eindhoven of Rijssen. Ongeacht jouw woonplaats is reisbereidheid erg belangrijk om de operatie optimaal te kunnen ondersteunen en de verbinding met de HR afdeling.

Herken jij jezelf? Èn heb jij interesse in deze functie? Twijfel dan niet en stuur je cv samen met je motivatie via onze website naar ons toe!

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Giza Willemsen, HR manager via [klik hier voor het telefoonnummer] . Voor vragen over de procedure kun je bellen met Sven Vos, Corporate Recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Kleentec