Safety Group

Medewerker personeelsplanning Trigion City 360

Details van de functie

Logo Jij bent de teamspeler die wij zoeken, want je wilt graag samen met collega's jouw kwaliteiten inzetten. Dat doe je door ervoor te zorgen dat onze projecten op een juiste manier, administrat

Functieomschrijving

De afdeling Planning zorgt voor een efficiŽnte inzet van personeel. De afdeling wordt gezien als het kloppende hart van de organisatie. Als personeelsplanner ben je voornamelijk bezig met het inplannen van medewerkers op diverse projecten door heel Nederland. Hierbij houd je rekening met reisafstanden, ervaring van medewerkers (teamsamenstelling) en wensen van de onze opdrachtgevers. Ook zorg je ervoor dat de medewerkers over de juiste projectinformatie beschikken. Denk hierbij aan werktijden en projectgebonden werkinstructies.

Waar houd jij je als medewerker personeelsplanning voornamelijk mee bezig?

Je bent verantwoordelijk voor het efficiŽnt inplannen van de fulltime en parttime medewerkers en oproepkrachten op (verschillende) projecten. Je denkt ook proactief mee over toekomstige projecten en de benodigde inzet van personeel daarvoor.

Hiervan krijg je energie:
  • Het nauwkeurig inplannen van alle medewerkers, waarbij je rekening houdt met de behoeften van de organisatie ne de beschikbaarheid van de medewerkers.
  • Je hebt een actieve betrokkenheid bij het anticiperen van toekomstige projecten en de inzet van personeel die daarvoor nodig zijn voor een toekomstgerichte planning.
  • Contact onderhouden met de medewerkers door middel van het communiceren van roosters via de telefoon of e-mail om een prettige en efficiŽnte samenwerking te realiseren.
  • Inspelen op spoedopdrachten, waaronder het invullen van ad hoc diensten bij calamiteiten.

Trigion City 360

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion City 360 ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houdt straten en buurten schoon, heel en veilig.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega's. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:

-†††††††††Jaarcontract en uitzicht op een vast contract;

-†††††††††Bruto uurloon tussen de € 13,60 en € 16,87, afhankelijk van jouw ervaring;

-†††††††††13x per jaar salaris;

-†††††††††Vrijheid om samen met ons je functie verder te ontwikkelen;

-†††††††††Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en vakantiegeld;

-†††††††††Toegang tot een online leerplatform waar je diverse trainingen en masterclasses kunt volgen;

-†††††††††Exclusieve personeelskorting op uitjes.

Wie je bent

We vragen het volgende van jou:

-†††††††††MBO werk- en denkniveau;

-†††††††††1 tot 2 jaar ervaring in de personeelsplanning is een prť;

-†††††††††Woonachtig in (de omgeving van) Zwolle.

-†††††††††Ervaring in een soortgelijke functie en met planningsystemen is een prť.†
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Safety Group