Breijer

Assistent Projectleider W

Details van de functie

Logo Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen binnen de installatietechniek. Als het nu tijd is om te groeien richting de rol van Projectleider dan hebben wij daarvoor nu de mogelijkheid.

Functieomschrijving

Als assistent Projectleider Installatietechniek speel je een cruciale rol in het succesvol coördineren en uitvoeren van diverse projecten bij Breijer Projecten. Je werkt nauw samen met ervaren projectleiders en krijgt de kans om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen terwijl je jouw technische expertise blijft vergroten.

Jij vormt een team met de senior Projectleider. Je ondersteunt de Projectleider en krijgt binnen het sturen van diverse projecten jouw eigen verantwoordelijkheden. Samen met de Projectleider bewaak je de voortgang van een project in alle aspecten. Jij kunt projecten overzien en bent scherp op de verbinding tussen tijd, geld, inzet en resultaat.

 

Verantwoordelijkheden:

Jouw takenpakket is breed en we geven jou de ruimte om te groeien naar een volwassen Projectleider. Je taken bestaan uit onder meer:

 • Het opstellen van projectplannen, budgetten en tijdschema's;
 • Coördineren van de werkzaamheden van het projectteam, waaronder engineers, werkvoorbereiders, modelleur en onderaannemers. Het bewaken van de voortgang, kwaliteit en rendement van projecten;
 • Bezoeken van projectlocaties en uitvoeren van werkinspecties;
 • Afstemming met onderaannemers en leveranciers;
 • Bijdragen aan het continue verbeteren van het projectmanagementproces.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Breijer, onderdeel van de Facilicom Group. Moderniseren en verduurzamen is onze norm. Breijer heeft veel ervaring met het verbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed. Dit doen we bij woningen, kantoren, overheidsgebouwen, sport, onderwijs, zorginstellingen en industrie. Met een moderniseringsslag verlengen we de technische levensduur van een gebouw.

 

De Facilicom Group is een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn groot maar hebben de persoonlijke aandacht voor elkaar behouden! Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. Wij zijn bekend van merken als Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Wat je krijgt

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie, een compact team met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan. Met onze Rotterdamse mentaliteit gaan we voor een mooi eindresultaat, willen we samenwerken en individueel groeien en beter worden in ons werk.

Verder krijg je bij ons:

 • Beloning conform de CAO Metaal en Techniek (max. €4500,- obv. fulltime per maand);
 • Een lease auto, laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • De mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen volgen die zorgen voor jouw ontwikkeling.

Wie je bent

De Assistent Projectleider die we zoeken is communicatief vaardig en weet het overzicht te bewaren. Je bent van nature nauwkeurig, gericht op samenwerking en resultaatgericht.

Verder zien we graag:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding binnen de techniek;
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen de installatietechniek met HVAC;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Je bent een collegiale teamspeler met eigen inbreng;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct. Als je vragen hebt kun je terecht bij Piet Terlouw of Ingrid Vijfhuizen onze recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer