Gom

Schoonmaak medewerker bij BuitenRijck in Rijswijk

Details van de functie

Logo Woon je in de omgeving van Rijswijk, Zuid-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom bij ons schoonmaakteam in Rijswijk, Zuid-Holland!

Gom is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega om ons team van schoonmakers te versterken bij Basisschool BuitenRijck in Rijswijk, Zuid-Holland. Als werkzaamheden kan je denken aan het schoonmaken van de leslokalen, hallen, speelzaal en het sanitair.

BuitenRijck

In ons kindcentrum mag je zijn, wie je bent. We creŽren met elkaar een voedende, ontwikkelingsgerichte omgeving, waarin samen gewerkt wordt aan optimale talentontwikkeling en leerrendement voor alle kinderen. Kortom een reis vol mogelijkheden voor iedereen!

Metelerkampstraat 105: werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 18:30 uur tot 22:30 uur. Dit gaat om een parttime dienstverband van 20 uur in de week.

Van der Rijnweg: werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 19:30 uur. Dit gaat om een parttime dienstverband van 12,5 uur in de week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring†(Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou.Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, nauwkeurig en klantgericht. Je begrijpt het belang van gestructureerd werken. Als schoonmaakmedewerker:
  • Beheers je de Nederlandse of Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Ben je in het bezit van een VOG of bereid deze aan te vragen.
  • Heb je ervaring en/of affiniteit met schoonmaakwerk.

Ben jij de schoonmaakmedewerker die we zoeken in Rijswijk, Zuid-Holland? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom