Gom

Handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist bij Abrona in omgeving Utrecht

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan? Werk jij zelfstandig en houdt je van afwisseling? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Gom zoekt voor Abrona, een zorg locatie met meerdere vestigingen in de omgeving Utrecht, Soest, Huis ter Heide en eventueel Apeldoorn en Wekerom een Handyman die ons team komt versterken! De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 8:30 tot 16:00. Het gaat om een dienstverband van 38 uur per week.

 

Je werkt hoofdzakelijk op locaties gericht op gehandicapten- en ouderenzorg.

Je bent meer dan alleen schoonmaak medewerker; je werkt zelfstandig en hebt een erg afwisselende baan. Jij zorgt er voor dat de verschillende locaties weer gaan stralen! Zo doe jij het onderhoud van de vloeren en breng jij sanitaire artikelen rond. Je ondersteunt het schoonmaak team met schoonmaak klussen en valt in waar nodig. Kortom een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde!

 

Voor het uitvoeren van je werkzaamheden krijg je een volledig ingerichte bedrijfsbus voorzien van alle middelen en materialen die jij nodig hebt. 

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een VOG of de mogelijkheid om die aan te vragen;
  • een geldig rijbewijs B;
  • een diploma vloerenonderhoud (een pré);
  • affiniteit en minimaal 1 jaar ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de zelfstandige schoonmaak medewerker die wij zoeken in de omgeving van Utrecht? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom