Gom

Parttime schoonmaak medewerker in Baarn

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een afwisselende parttime baan in de schoonmaak? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan in de schoonmaak? Heb jij affiniteit met de zorg? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij Sherpa, een zorginstelling met verschillende objecten in Baarn. Werkzaamheden zijn het schoonmaken van de appartementen, sanitair en de gezamenlijke woonruimtes. Dagelijks sta je in contact met de bewoners en zorgverleners.

 

  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn tussen 09:00 en 15:00 uur. Dit betreft een dienstverband tussen de 10 en 30 uur per week.
  • Meander Medisch Centrum Baarn: maandag t/m vrijdag van 15:30 tot 18:30 uur. Dit gaat om een parttime dienstverband van 15 uur in de week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche. 

 

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Baarn? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom