Gom

Studenten bijbaan schoonmaak bij Jumbo Distributie centrum in Nieuwegein

Details van de functie

Logo Wil jij werken in een dynamische omgeving en een bijdrage leveren aan een schone werkomgeving? kom bij ons werken als Schoonmaak medewerker!

Functieomschrijving

Heb jij passie voor schoonmaak in de logistiek en wil je werken bij een gezellig familiebedrijf? Bij Gom Logistics zijn wij op zoek naar een enthousiaste logistieke schoonmaak medewerker die ons team komt versterken bij Jumbo Distributie centrum.

 

Als logistiek schoonmaak medewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor een stralend schone werkomgeving bij Jumbo Distributie centrum in Nieuwegein. Het is een groot magazijn vol met alle producten die worden vervoerd naar de supermarkten. Als schoonmaak werkzaamheden kun je denken aan het schoonmaken van de kantoren, het sanitair en de productie ruimte.

 

Werktijden:

 • Zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur. Dit gaat om een dienstverband van 8 uur per week.
 • Zaterdag van 14:00 tot 22:00 uur. Dit gaat om een dienstverband van 8 uur per week.

Je komt te werken bij het modernste gemechaniseerde distributie centrum van Europa. Er worden 20 miljoen producten per week geleverd en er is plaats voor 600 logistieke specialisten om met elkaar dit enorme logistieke proces in goede banen te leiden. Wil jij onderdeel worden van dit team? Solliciteer dan

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024), studenten vanaf 17 jaar tussen de €12,45 en €16,10 (inclusief vakantieopbouw);
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • bedrijfskleding en veiligheidsschoenen;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
 • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Als logistieke schoonmaak medewerker heb jij;

 • een goede beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal in woord en geschrift;
 • flexibiliteit; 
 • 18 jaar of ouder;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak of bereid deze binnen Gom te behalen (dit is een pré).

 

Ben jij de logistieke schoonmaak medewerker die wij zoeken bij Jumbo Distributie centrum in Nieuwegein? En draag jij graag bij aan het primair proces van onze klanten in de logistiek sector? Solliciteer dan snel!

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom