Gom

Parttime schoonmaakmedewerker bij 's Heeren Loo in 't Harde en Elburg

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche en ben je woonachtig in de regio 't Harde/Elburg? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega bij 's Heeren Loo, een zorginstelling in Elburg en 't Harde. Als schoonmaak medewerker in de zorg ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen. Je voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals stofwissen, moppen, schoonmaken van kantoren en het sanitair. Het is dus belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook een goede band opbouwt met de verzorgers en bewoners van de locaties. In Elburg ga je schoonmaken bij de woningen van 's Heeren Loo en in 't Harde een kantoor van 's Heeren Loo. Beide locaties liggen op 10 minuten afstand met de auto van elkaar.

Het gaat om een dienstverband van 12 uur per week en de werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. De werktijden zijn in overleg te bespreken met de leidinggevende.

Als schoonmaker of schoonmaakster werk je parttime. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring; 
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 
  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • in het bezit van eigen vervoer om naar de 2 verschillende locaties te reizen;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche. 

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom