STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Euser

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Je start als chauffeur in het vervoeren van medicijnen. Vijf ochtenden per week laad je jouw bus middels een ritlijst. Na het beladen van de bus, is het tijd voor een bakkie koffie samen met je collega's. Om vervolgens te starten aan je route. Je volgt de digitale ritlijst en bevoorraadt de apotheken. Nadat de apotheken zijn voorzien, breng je medicijnen langs bij ziekenhuizen, zorginstellingen en particulieren. Omdat je vroeg start, ben je iedere middag vrij.

Het opleidingstraject

Naast deze belangrijke job, mag je de opleiding tot vrachtwagenchauffeur C behalen. Je stroomt na het behalen van het C Rijbewijs door naar chauffeurswerk met een bakwagen. Na het C rijbewijs krijg je de mogelijkheid het groot rijbewijs (CE) te behalen. Je hebt een vaste contactpersoon binnen Euser die voor jou klaar staat gedurende het opleidingstraject. Hij helpt jou, beantwoord al je vragen en bewaakt de voortgang. Zo gaat jouw droom echt uitkomen. Bij iedere carrière stap bespreek je met je begeleider voor welke klant of klanten je gaat werken. Ook houden zij rekening met je privé situatie bij het bepalen van je werktijden. Extra werken om extra te verdienen? Ook dat is bij Euser mogelijk!

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B;
 • De ambitie om vrachtchauffeur te worden;
 • Een goed humeur, ook in de vroege ochtend.

Waar ga je werken?

Euser kent elke afslag, iedere B-weg. Elk logistiek centrum, iedere winkelstraat, elke uithoek. Nederland kent voor hun geen geheimen. Zo zijn zij honderd jaar geleden begonnen met paard en wagen in Barendrecht. En houden ze nu met ruim 350 wagens en 620 chauffeurs de voorraad van vele ketens en bedrijven op peil. Zij richten zich op retail, palletdistributie, horeca en pharma. Hun klanten zijn o.a. Brocacef, Bakker, Picnic, Jumbo, Hema, Technische Unie en de Sligro. Euser is een echt familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar staan zij voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Niemand is bij hen een nummertje. Dat wordt gewaardeerd door klanten en medewerkers. Dat maakt dat zij blijven groeien.

Wat krijg je?
 • Een startsalaris als chauffeur in opleiding van €1.963,32, bruto per 4 weken op fulltime basis;
 • Nog meer geld: 130% bij overuren, 50% toeslag voor werken op zaterdag, 100% toeslag voor werken op zon- en feestdagen en nachttoeslag;
 • En nog meer geld: 8% vakantiegeld, buiten-de-deur-koffiegeld, pensioen en korting op je zorgverzekering;
 • Schaalverhoging bij het behalen van rijbewijs C én bij het behalen van rijbewijs CE;
 • De opleiding volg je kosteloos, met een vaste begeleider van Euser;
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen, inclusief ATV;
 • Een contract van 1 jaar met het doel deze te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • En als laatste, je rijd niet voor gek, je krijgt een moderne vrachtwagen ter beschikking om mee te shinen op de weg.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL