IKEA

HR Meewerkstage

  • Vacature
  • Stageplaats
MBO
  • Utrecht
Amersfoort
16 juli 2024

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Vind jij het leuk om allerlei vragen te beantwoorden van medewerkers en teammanagers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden? Lees dan vooral verder!

Een dag met ons in jouw leven
Je start je werkdag met het beantwoorden van verschillende vragen van teammanagers en medewerkers via je mailbox en daarnaast verwerk je een aantal administratieve werkzaamheden. Na de koffiepauze staat een P&C overleg gepland. Hierin worden de vacatures, het verzuim en andere bijzonderheden besproken van de verschillende afdelingen. Aan het einde van de ochtend staan diverse sollicitatiegesprekken gepland waaraan jij deelneemt. Na de lunch met jouw collega's, vraagt een P&C adviseur of jij wilt meedenken over een vraagstuk m.b.t. ontwikkeling van medewerkers. De middag besteed je aan een door jou gekozen project. Je sluit de dag af met nog een aantal administratieve werkzaamheden. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Wie je bent
Als HR stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een bedrijf als IKEA te werken. Je bent werkzaam op de afdeling P&C van IKEA Amersfoort. (Wij noemen HR bij IKEA: People & Culture!) De afdeling bestaat uit een P&C Manager en 2 P&C generalisten en 2 pers P&C admin. Samen met hen ondersteun je de medewerkers en teammanagers in de P&C-gerelateerde taken. We bieden je de mogelijkheid om een studie opdracht uit te voeren, als wel een zelfstandig intern project te leiden.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • zit in je tweede of derde jaar van je HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van HRM) en bent echt op zoek naar een meewerkstage (nb: dit is geen afstudeerstage)
-Je bent vanaf september 2024 beschikbaar voor 32 uur per week voor een periode van ongeveer 5 of 10 maanden.
-Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
-Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en analytisch ingesteld;
-Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA