Consolid

Nacht Chauffeur CE

Details van de functie

Logo Ben jij een ervaren chauffeur met een CE-rijbewijs en heb je geen moeite met het werken in de nacht Bij Consolid Breda?

Wat bieden wij?

Welkom bij Consolid in Breda, waar jou een opwindende rit wacht vanuit de chauffeursstoel! Naast de uitdagende baan die we aanbieden, hebben we nog veel meer voor je in petto! Bij ons vind je een werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen.Onze focus ligt op het verbeteren van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, omdat we geloven dat deze twee hand in hand gaan. Wij bieden je dan ook de juiste tools en ondersteuning om je skills te verbeteren en je te laten groeien als professional.Maar dat is nog lang niet alles! Bij Consolid in Breda kun je rekenen op een vriendelijke en gezellige werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen. We zijn ervan overtuigd dat een positieve werkomgeving niet alleen bijdraagt aan jouw persoonlijk geluk, maar ook aan jouw efficiŽntie op het werk.Dus stap in onze chauffeursstoel en begin aan een avontuurlijke carriŤre bij Consolid in Breda! We staan voor je klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen bij elke stap in jouw professionele reis.
 • Een contract voor bepaalde tijd met urengarantie en de mogelijkheid op een vast contract bij goed functioneren.
 • Een All-in bruto uurloon tussen € 17.47 - € 19.81 afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Dit is inclusief vakantiegeld van 8,33% en vakantiedagen (10,82% van het brutosalaris)
 • Mogelijkheden tot opleiding en onderhoud van je code 95 via de Consolid Academy.
 • 20 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Nachttoeslagen
 • Pensioenopbouw als jij bij Consolid in dienst komt.
 • Persoonlijke zaakwaarnemer

Functieomschrijving Nacht Chauffeur CE

Als nachtchauffeur CE bij Consolid in Breda draag jij een belangrijke verantwoordelijkheid voor het veilig en op tijd afleveren van pakketten in de regio. Jouw bijdrage aan de snelle en efficiŽnte distributie van pakketten is van onschatbare waarde, en dat realiseer jij je maar al te goed. Je ziet er nauwlettend op toe dat de pakketten zorgvuldig worden geladen en gelost volgens de voorschriften van PostNL. Daarbij controleer je met grote aandacht de lading en documentatie, en houd je je strikt aan de verkeersregels en veiligheidsvoorschriften. Mocht er onverhoopt iets afwijken of incidenten voordoen, dan rapporteer jij deze direct, zodat er snel een oplossing kan worden gevonden. Daarnaast vind jij het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met klanten en collega's, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Dankzij jouw inzet rijd je in de nachtelijke uren rond in de regio, en lever jij een onmisbare bijdrage aan de distributie van pakketten.

Functie eisen Nacht Chauffeur CE

Wat hebben wij bij Consolid van jou nodig:
 • Geldig CE-rijbewijs en Code 95.
 • Minimaal 1 jaar ervaring als chauffeur CE.
 • In staat om zelfstandig en verantwoordelijk te werken.
 • Flexibel inzetbaar, bereidheid om in nachtdiensten te werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal of Engelse taal

Zie jij dit helemaal zitten?!? Reageer dan snel of stuur een mail naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid