De Zorgcentrale

Medisch Centralist

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Schiedam
25 juni 2024

Details van de functie

Logo Werken in de zorg maar niet 'aan het bed'? Kom werken bij de Zorgcentrale!

Functieomschrijving

Jij wordt als Medisch Centralist de spil van ons bedrijf! Wil jij werken op een plek dichtbij de zorg waar je je nooit hoeft te vervelen? Lees dan verder.

De Zorgcentrale ondersteunt onder andere ouderen die langer zelfstandig en veilig thuis willen wonen. Wij zijn gespecialiseerd in hulpverlening in de zorgsector voor acute en onplanbare zorgvragen voor mensen met een hulpvraag of een beperking. Daarnaast verzorgen wij onder andere persoonlijke alarmering en assisteren diverse zorg en welzijnsorganisaties bij hun dienstverlening op het gebied van zorg. Denk bijvoorbeeld aan thuiszorginstanties, de tandartsspoedlijn of een kraamzorgorganisatie. Samen met ATA hebben wij een eigen, landelijke professionele zorgcentrale met eigen hulpverleners en een technische dienst die 24 uur per dag voor onze klanten klaar staan.

Op onze meldkamer in Schiedam is altijd wat te beleven. Hier komen alle hulpvragen binnen van alarmmeldingen en welzijnsvragen tot spoedvragen of medicatiecontroles. Jij reageert telefonisch op alarmmeldingen en zorg/medisch gerelateerd hulpvragen. Waar nodig regel je acuut hulp voor onze klanten. Ook ben je een vraagbaak voor bestaande en nieuwe klanten.
Geen dag is bij ons hetzelfde, je weet namelijk nooit met welke zorgvragen onze klanten bellen. Aan jou de taak om zo snel mogelijk tot de kern te komen en iemand op de juiste manier te helpen en waar nodig door te verwijzen.

Onze centralisten zijn klant- en servicegericht, betrouwbaar en accuraat. Ze zijn gedreven om mensen te helpen en te ondersteunen op afstand. Velen van onze collega's hebben ervaring als verzorgende, thuiszorgmedewerker of verpleegkundige.
Kun jij tegen een gezonde dosis stress en hou je van dynamisch werk? Dan zit je goed bij de Zorgcentrale.
 

Wat je krijgt

Wij vragen van jou:

 • Minimaal een MBO-4 opleiding binnen de zorg;
 • Ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis;
 • Bereid om in wisseldiensten te werken (24/7);
 • Ruime ervaring met het gebruik van meerdere computerprogramma's tegelijkertijd;
 • Stressbestendig, communicatief, klantgericht en accuraat.

Wie je bent

Als je op de Zorgcentrale komt werken krijg je een groep enthousiaste collega's en een collegiale sfeer. We zijn een professionele organisatie met ruimte voor ons personeel. Jouw dag is altijd anders door afwisselende werkzaamheden. Je hebt persoonlijk contact met klanten en kunt hulp bieden op afstand.

Verder bieden we jou:

 • Flexibiliteit in roostering, verschillende diensten van 5, 6, 7 of 8 uur;
 • Een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot een vast contract;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenregeling, werknemersverzekering, bedrijfsfitness en opleidingsmogelijkheden;
 • Marktconform salaris.

Ben je enthousiast?

Reageer direct via de button! We ontvangen graag een CV en motivatie. Sollicitaties graag via de sollicitatiebutton in verband met de AVG.

 

???Voor vragen kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina.

 

Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van De Zorgcentrale