Trigion

Manager Planning Regio Noord Oost

Details van de functie

Logo Ben jij de stevige Manager Planning die toe is aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

De regio Noordoost-Nederland, met een omzet van circa 120 miljoen, bouwt aan een output gestuurde en resultaatgerichte organisatie. Hierbij is een belangrijke rol voor jou weggelegd; als Manager Planning ben jij eindverantwoordelijk voor een gestroomlijnde planning in deze regio. Hierin is geen dag hetzelfde en is het constant schakelen tussen dagelijkse operationele vragen rondom planningsproblematieken en strategische vraagstukken bij zowel interne als externe klanten. Als lid van het MT, samen met de HR Manager en de Regiodirecteur, heb je een belangrijke rol. Dagelijks draai je aan verschillende knoppen om de klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en winstgevendheid te optimaliseren. Onderwerpen als management reviews, capaciteitsvraagstukken etc. staan straks allemaal op jouw agenda en vanuit jouw expertise en ondernemerschap borg je de continuļteit op langere termijn. Dit alles om in een klein team regie te hebben en impact te maken op de regio Noordoost-Nederland.

 

Je stuurt een team van 22 medewerkers aan die op dagelijkse basis de planning van ongeveer 1250 beveiligers beheert. Jij weet hierin feilloos je medewerkers te enthousiasmeren door de juiste toon en taal te spreken. Zo weet je het vertrouwen van het team te winnen en echt onderdeel van het team te worden. Wanneer nodig komt echter ook jouw ondernemerskracht naar boven en weet je snel de juiste beslissingen te nemen. Zo ben je aanspreekpunt en coördineer jij de werkzaamheden van inleenpartners (inzet circa 700 medewerkers). Zowel intern als extern ben je je bewust van je stakeholders en bouw je de brug naar het operationele lijnmanagement. Bovendien juich je nieuwe innovaties, zoals een planningstool met algoritme, toe.

 

Uiteraard heb je ook een belangrijke rol in het signaleren van eventuele risico's op de middellange en lange termijn. Ondanks de waan van de dag weet jij toch ook vooruit te kijken en na te denken over de strategische planning. Je hebt overzicht en schakelt makkelijk van operationele taken, naar tactische of strategische vraagstukken.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een uitdagende functie binnen een dynamische en professionele werkomgeving. Trigion is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste Facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een corporate omgeving, die zich nog steeds kenmerkt als een familiebedrijf en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van Trigion.

 

Daarnaast bieden wij jou:

  • een salaris tussen de € 4.000,- en € 6.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • 27 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
  • een leaseauto, NS Businesscard, laptop en mobiele telefoon;
  • een interessante tantičme regeling;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie je bent

Je bent een stevige, proactieve en zelf startende manager die gelooft in verbindend leiderschap. Je hebt cijfermatig inzicht en scherp analytisch vermogen. Je ziet de grote lijn, legt de verbindingen en weet aan welke knoppen je kan en moet draaien voor een goed rendement, maar waarin de mens centraal staat. Je weet makkelijk de vertaling te maken naar Excel en/of dashboarding tools.

 

Daarnaast beschik je over:

  • een afgerond hbo diploma bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde; 
  • minimaal 5 jaar werkervaring als (operationeel) manager is een must. Kennis en ervaring van planning is een grote pre;
  • ervaring in een marge-business, met een focus op operationeel management;
  • jouw aanpak is passend bij een mensgerichte dienstverlening met een operationeel karakter.

Ben jij de Manager Planning die wij zoeken? Solliciteer direct via de sollicitatieknop!

Liever eerst nog meer informatie ontvangen voordat je solliciteert? Dat kan! Neem dan contact op met Melissa Wassenaar, onze Corporate Recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] of  [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion