Consolid

Nachtchauffeur C

Details van de functie

Logo Heb jij het in je om 's nachts de weg op te gaan? Solliciteer direct bij Consolid om aan de slag te gaan als C nachtchauffeur in Hedel!

Wat bieden wij? Bij Consolid bieden we niet alleen een uitdagende baan in de nachtshop-distributie, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Hieronder vind je alle voordelen op een rijtje:
  • Een All-in bruto uurloon tussen € 17,04 - € 21,55, afhankelijk van jouw werkervaring. Dit is inclusief 8,33% vakantiegeld en 10,82% vakantiedagen, berekend over het brutosalaris.
  • Directe pensioenopbouw.
  • 20 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week).
  • Persoonlijke aandacht, omdat we geloven dat jij als werknemer centraal hoort te staan.
  • Opleidingsmogelijkheden via onze Consolid Academy, om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Bij Consolid zorgen we ervoor dat jij als werknemer de juiste ondersteuning en voordelen krijgt, zodat je met plezier naar je werk gaat!

Functieomschrijving Nachtchauffeur C

Als nachtchauffeur C begin je jouw geweldige avontuur bij een fantastisch bedrijf in Hedel, dat jou via Consolid heeft aangenomen! Jouw verantwoordelijke taak is om winkels te bevoorraden met versgebakken brood. Dit is een taak die veel vrijheid biedt, maar ook veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Van 1 uur 's nachts tot 8-9 uur 's ochtends zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt en het brood lekker vers blijft voor de klanten!

Functie eisen Nachtchauffeur CHallo daar! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur en voel jij je thuis op de weg? Dan heeft Consolid wellicht een interessante vacature voor jou! Op dit moment zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig CE-rijbewijs met code 95, een chauffeurspas en een representatief voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk in zelfstandig werken bent en de Nederlandse taal goed beheerst.Als jij jezelf herkent in bovenstaande beschrijving en geen problemen hebt om 's nachts te werken, dan zouden we graag met je in gesprek willen gaan. Het is belangrijk dat je comfortabel bent met werken in de nachtelijke uren.Om de communicatie tussen jou en de rest van ons team soepel te laten verlopen, vragen wij je om te reageren in het Nederlands. Dit betekent ook dat verdere communicatie in het Nederlands zal plaatsvinden. Mocht je interesse hebben in deze vacature, dan kun je direct reageren op deze vacature of ons een mail sturen op [stuur een e-mail]. Wij horen graag van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid