Consolid

(Oproep) Planner Autoreset

Details van de functie

Logo Ben je een ster in plannen en sterk in communicatie? Wij hebben de ideale bijbaan voor je als Oproep Planner bij Consolid/Autoreset in Hoofddorp!

Wat bieden wij?
 • Flexibele werktijden die bij jou passen;
 • Ben je tussen de 17 en 21 jaar oud? Dan verdien je bij ons een salaris van €14,00 bruto per uur (inclusief 5% ATV toeslag, exclusief avond toeslagen en reserveringen);
 • Ben je 22 jaar of ouder? Dan ligt jouw uurloon tussen de €14,00 en €14,78 bruto per uur (inclusief 5% ATV toeslag, exclusief avond toeslagen en reserveringen);
 • Een leuke bijbaan in een jong team waarbij de ervaring leert dat veel studentplanners doorgroeien binnen onze mooie organisatie;

De werktijdenDe basisshifts van maandag t/m zaterdag:
 • 8:00 - 16:30u
 • 11:30 - 20:00u

Je kunt hierbij zelf flexibel jouw beschikbaarheid opgeven!

Functieomschrijving (Oproep) Planner Autoreset

Als Planner kom je te werken in een jong en enthousiast team op de planafdeling voor het label Autoreset. Onze klanten zijn voornamelijk grote leasemaatschappijen, autoverhuurders en importeurs die bij ons aanvragen indienen voor het verplaatsen van vervoer. De planafdeling is verantwoordelijk voor het zo efficiŽnt mogelijk inplannen van alle transportaanvragen, instrueren van chauffeurs en het onderhouden van contact met onze klanten.

Jouw missie?
 • De chauffeurs zo efficiŽnt mogelijk inplannen voor de transportaanvragen;
 • Samen met je team daar waar nodig de planning bijstellen door eventuele problemen te tackelen die onderweg opduiken;
 • Bellen, bellen, bellen: Elke dag rollen er meer dan 1000 transportopdrachten binnen, met honderden telefoontjes die je samen met je team afhandelt. Voor jou dus van belang dat je niet bang bent om de telefoon op te nemen.

Wat zijn dan die problemen die je tegen kunt komen? Stel je voor: doordat een bus niet komt opdagen is je chauffeur niet op tijd voor de volgende rit, of je ontvangt een ziekmelding die gaten in je planning oplevert. Dat is waar jouw probleemoplossend vermogen naar voren komt: jij weet de planningspuzzel weer compleet te krijgen. Een dynamische baan die vraagt om snel kunnen schakelen. Teamwork is hierbij erg belangrijk: We doen het allemaal samen!

Functie eisen (Oproep) Planner Autoreset
 • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal ťťn jaar recentelijke werkervaring in een commerciŽle organisatie met veel klantcontact
 • Probleemoplossend vermogen: Plotse wijzigingen in de planning? Jij weet snel het probleem te doorgronden en met oplossingen te komen om de ritplanning weer on point te krijgen.
 • Communicatief vaardig: Jij weet hoe je informatie duidelijk kunt overbrengen aan onze chauffeurs en andere belanghebbenden. Je spreekt en schrijft daarbij in nagenoeg foutloos Nederlands.

Heb je nog geen ervaring als Planner? Dat is geen probleem! We leggen je graag uit wat je moet doen en je team staat altijd voor je klaar om je te helpen.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan zeker contact op!

Kijk ook eens op www.autoreset.nl om meer te leren over Autoreset als organisatie.

Bij Consolid geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van een cultuur waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien, te gedijen en hun volledige potentieel te bereiken. Bij het aantrekken van talent en het bouwen van onze teams, streven we naar een diverse groep professionals die samenwerken in een sfeer van wederzijds respect en begrip. Herken jij je in het profiel dat we zoeken? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid