Consolid

Vrachtwagenchauffeur

Details van de functie

Logo Op zoek naar de baan in de transport. Start als vrachtwagenchauffeur in de regio van Breda van Consolid

Wat bieden wij?

Wij zijn de leidinggevende onderneming in detachering op het gebied van transport, logistiek en mobiliteit, en onderscheiden ons door onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Consolid, een gezinsbedrijf met ambitie, plaatst jouw ontwikkeling voorop vanwege onze humane aanpak. De Consolid Academy zorgt ervoor dat je klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Welke weg kies jij?

Ons aanbod:
 • Maandsalaris tussen €1.785,60 en €4.028,96 bruto (op basis van fulltime dienstverband)
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Jaarcontract bij Consolid
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer
 • Uitgebreid onboardingsprogramma bij indiensttreding
 • Opleidingsmogelijkheden via Consolid Academy, met een budget van €1.500
 • Samenwerking met collega's wordt gestimuleerd
 • Persoonlijke Fieldmanager

Functieomschrijving Vrachtwagenchauffeur

Bij Consolid Transport Professionals gaat jouw carrière als gedetacheerde CE chauffeur een sprong vooruit! Je zal werken aan uitdagende projecten voor onze toonaangevende klanten in de transportsector. Jouw verantwoordelijkheid is het veilig en op tijd afleveren van goederen op verschillende bestemmingen. Als belangrijk onderdeel van ons dynamische team van ervaren chauffeurs draag jij bij aan het behoud van onze reputatie voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid.Onze Fieldmanager zal je eerste opdracht regelen bij een opdrachtgever die bij jou past. Bij aankomst neem je even de tijd voor een praatje met collega's in de kantine en bespreek je meteen met de planning of er voldoende pauzes zijn ingepland tussen de ritten door. Indien nodig zoek je direct naar een oplossing om tot geschikte pauzemomenten te komen. Tijdens rustperiodes bespreek je met jouw Consolid mentor educatieve mogelijkheden en andere belangrijke kwesties. Aan het einde van de dag bespreek je de volgende dag met de planning en zoek je samen naar verdere verbeterpunten. Dit lopende project duurt vijf maanden en daarna word je door onze Fieldmanager alweer voorzien van een nieuwe opdracht. Wie weet kom je dan terecht bij het speciaal transport en confronteer je jezelf met nieuwe uitdagingen.De ervaren chauffeurs om je heen en de ondersteuning en begeleiding van Consolid zorgen ervoor dat jouw inzet een verschil maakt in jouw carrière als gedetacheerde CE chauffeur. Het avontuur wacht op jou, dus solliciteer nu en zet jouw eerste stap naar een toekomst als top-chauffeur!

Functie eisen VrachtwagenchauffeurHey hey, vrachtwagenchauffeurs! Bij Consolid ben jij niet zomaar een uitzendkracht, nee hoor, jij bent een medewerker die het verschil maakt in transport! Maar wat heb je daarvoor nodig?
 • Nou, het begint allemaal met een geldig rijbewijs CE.
 • Daarnaast is het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt als chauffeur.
 • Je kent de wegen op je duimpje en hebt een grondige kennis van verkeersregels en voorschriften.
 • Ook weet je hoe je ladingen moet vastzetten met verschillende hulpmiddelen, zodat alles veilig op zijn plek blijft zitten.

Maar dat is nog niet alles.
 • Wij zoeken een chauffeur met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid, zowel voor jezelf als anderen.
 • Je moet goede kennis hebben van nationale en internationale wegen en routes en uitstekende communicatieve vaardigheden hebben.
 • Zo kun je effectief communiceren met collega's, planners, klanten en autoriteiten.
 • Daarnaast moet je onder druk kunnen presteren en flexibel zijn als het gaat om veranderende schema's en routes. Maar dat is voor jou geen probleem, toch?
 • Jij hebt een professionele en vriendelijke houding naar klanten toe en gaat voor een positieve relatie.
 • Basisvaardigheden in voertuigonderhoud zijn ook belangrijk
 • En last but not least, je moet bereid zijn om flexibele werktijden te hanteren. Dus ook in de avonduren, weekenden en feestdagen aan de slag als het nodig is. En oh ja, een goede fysieke conditie komt ook goed van pas, omdat je soms moet laden en lossen

Als jij denkt dat je aan de eisen voldoet, dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Consolid krijg jij namelijk de kans om jezelf te blijven ontwikkelen tot een nog betere vrachtwagenchauffeur. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw loopbaan tot een succes te maken. Samen met jouw Fieldmanager kun jij jouw toekomst binnen Consolid vormgeven. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding tot mentorchauffeur volgen. Jij bepaalt jouw eigen koers! Ben jij enthousiast geworden en wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de volgende link: www.consolid.nl/transport-professionals.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid