Breijer

Installatiemonteur Warmtepompen ? Breijer Rotterdam

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Warmtepompen in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Group. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, technisch onderhoud en verduurzaming van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we voor de afdeling Breijer Technische Specialisaties, team Warmtepompen op zoek naar bekwame Installatiemonteurs die ons willen helpen onze ambities te realiseren. We zetten vol overtuiging in op de installatie van warmtepompen bij onze klanten (woningcorporaties en bedrijfsgebouwen) om hun verduurzamingsambities waar te maken. Om dit gestalte te geven zijn we gestart met de ontwikkeling van een nieuwe afdeling binnen Breijer. De afdeling Warmtepompen. We zijn in Nederland met trots de exclusieve partner voor het leveren en installeren van dé nieuwe generatie hoge temperatuur warmtepomp.

In deze uitdagende rol ben je in teamverband verantwoordelijk voor de installatie van de warmtepompen bij onze klanten. Ook zorg je voor de inbedrijstelling van de systemen om te garanderen dat alles naar behoren werkt. Daarnaast voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan bestaande installaties, stel je diagnoses bij storingen en los je eventuele technische problemen op. Je adviseert de klant over het gebruik en onderhoud van de systemen en zorgt voor de juiste documentatie en rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en correcte uitvoering van de werkzaamheden volgens de geldende normen en voorschriften.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw technisch talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer! Daar mag tegenover staan.
Ons aanbod:
  • Een bruto maandsalaris van € 3.000,- tot  € 4.000,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Korting op zorgverzekeringen via onze collectiviteiten;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons Sociaal Fonds;
  • De mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen via GoodHabitz;
  • CAO Metaal & Techniek is van toepassing.

Wie je bent

De nieuwe collega die we graag verwelkomen werkt op MBO-niveau, heeft een opleidingsachtergrond in de techniek en beschikt over ervaring als Monteur in de Installatietechniek, idealiter in een vergelijkbare rol. Specifieke ervaring met de installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud van warmtepompsystemen is zeer waardevol.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers, is één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer