Consolid

Receptionist

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in Nijmegen bij Consolid en heb je ervaring als receptionist? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij? Bij Consolid kun je naast een leuke en vooral afwisselende baan genieten van een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Het pakket omvat onder andere:
 • Een All-in bruto uurloon tussen € 15,26 - € 17,00 afhankelijk van jouw werkervaring. Dit is inclusief vakantiegeld van 8,33% en bovenwettelijke vakantiedagen.
 • Bij goed functioneren bestaat er uitzicht op een vast contract.
 • Vanaf dag 1 kun je direct pensioen opbouwen bij Consolid Bedrijfskleding van de opdrachtgever.
 • Je krijgt een persoonlijke zaakwaarnemer bij zowel Consolid als bij de opdrachtgever.
Bij ons staat jouw welzijn op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat je op een prettige en professionele manier kunt werken met persoonlijke aandacht voor jouw behoeften. Als je je beroep wilt verbeteren en wilt werken voor een bedrijf dat om je geeft, dan is Consolid de perfecte werkgever voor jou.
Functieomschrijving Receptionist

Als receptionist(e) speel jij een belangrijke rol bij het creren van een positieve eerste indruk van een bedrijf. Bij dit internationale bedrijf in de high tech branche in Nijmegen zal jij verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begroeten van gasten en medewerkers, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van baliewerkzaamheden. Om dit goed uit te voeren, is het essentieel dat je empathisch bent en oog hebt voor detail en je omgeving. Door een warm welkom te bieden aan gasten en medewerkers, draag je bij aan een positieve beleving van het bedrijf.Naast de dagelijkse werkzaamheden, biedt Consolid diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, zoals een workshop hospitality en online trainingen en opleidingen. Hierdoor kan jij als hostess/receptionist(e) jezelf blijven ontwikkelen en verbeteren. Op de werkvloer krijg je daarnaast ook nog coaching en begeleiding van specialisten. Dit leidt niet alleen tot een fijne sfeer, maar ook tot een verhoogde kwaliteit van het werk.

Functie eisen Receptionist

Hallo daar! Dus jij bent representatief, verzorgd n durft zelfs jezelf gastvrouw, gastheer of receptioniste te noemen? Echt cool! Je hebt een warme persoonlijkheid en bent empathisch en betrokken. Details zijn jouw ding, en jij kan als geen ander aanvoelen wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je zelfs al ervaring in de horeca, toerisme of bij evenementen, maar het belangrijkste is jouw passie voor hospitality!

Ho stop, wacht even! Bij Consolid vinden we het ook super belangrijk dat je ervaring hebt als receptionist, omdat je al gewend bent aan verschillende systemen. Dus, waar wacht je nog op?
 • Ben jij beschikbaar voor 33 uur per 4 weken?
 • Heb je energie voor tien en zet jij net dat ene stapje extra?
 • Spreken Nederlands en Engels vloeiend uit je mond?
 • Ben jij in staat om een verklaring omtrent gedrag te overleggen? (Geen spoken in je kast, toch?)
 • Sta jij open om een BHV cursus te volgen?

Check, check, dubbelcheck! Als dit jouw ding is, dan hebben wij nog even jouw werktijden op een rijtje:
 • Wekelijks: maandag van 07.30-13:00
 • Om de week woensdag van 07:30-13.00 uur

Maaaaarr.. wees flexibel en ready voor de uitdaging om soms extra diensten te werken voor vakanties, verlofdagen of ziekte van collega's en voor een werkdag op de eerste dag van elke maand.

Klinkt dit fantastisch voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid