Gom

GOM stagiair(e) bij het Markt & Development Center op het gebied van marketing!

Details van de functie

Logo Ben jij ook op zoek naar een uitdagende stage bij ons grootste divisie? Altijd als eens benieuwd hoe de marketing & communicatie geregeld wordt in zo'n grote branche? Dit is je kans!

Functieomschrijving

Omschrijving van de werkplek

Wij zijn Gom! De eerste divisie waar Facilicom Group mee is opgericht in 1966! Met meer dan 8.000 medewerkers functioneert Gom al ruim 50 jaar als één van de voorlopers in de schoonmaakbranche, onder de paraplu van Facilicom Group. Het operationele proces is natuurlijk het professioneel schoonhouden van kantoren, productielocaties, evenementlocaties, zorginstellingen, onderwijsgebouwen, verblijfslocaties, luchthavens en nog veel meer! Maar achter de schermen wordt er op tactisch en strategisch niveau ook hard gewerkt om het verschil te maken. Het is niet alleen maar schoonmaken, maar ook het verbeteren van de werk- en leefomgeving van de mens!

 

Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 26.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.

 

Wat is jouw stageopdracht?

Je zal stage lopen bij het M&DC, het Markt & Development Center is continu op zoek naar ontwikkelingen in de facilitaire branche en specifiek op het gebied van schoonmaak. Duurzaamheid, robotisering, beleving en data zijn onder meer belangrijke trends die nieuwe ontwikkeling van onze schoonmaakdienstverlening vragen.

Bij deze stage zal je komen te werken op de afdeling marketing & communicatie. Er zijn verschillende werkzaamheden die jij tijdens je stage uit kan voeren, zoals:

  • Social media management
  • Fotoshoots ondersteunen vanuit de business units van Gom (onder begeleiding)
  • Aanpassingen doorvoeren op bestaande drukwerkuitingen
  • Uitvoerende interne communicatie taken, zoals de digitale berichten van het hoofdkantoor, berichten op ons intranet plaatsen en de mailbox Gom Sterker Beter Inside oppakken!

 

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship, één van de beste uit de Benelux!

 

Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie?

·      Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding van minimaal €524,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime stageweek.

·      Wij zijn heel flexibel! Wij bieden een fijne combinatie van op kantoor en thuiswerken.

·      Enorm veel doorgroeimogelijkheden door heel de organisatie heen.

·      Een stageplaats bij een groot en breed familiebedrijf met een gezellige informele sfeer.

·      De kans om je voorkeur in verschillende branches te ontdekken.

·      Vrijheid om je eigen mening over plannen en projecten binnen de organisatie te geven.

·      Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's!

·      Een mooie werklocatie in omgeving Schiedam!

Wie je bent

  • Een gedreven student met een MBO of HBO meewerkstage op het gebied van facilitair, marketing of commercie. Een andere passende studie kan natuurlijk ook!
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te begrijpen;
  • Je vindt het leuk om social media posts te maken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal volledig.

Herken jij jezelf hierin terug? En durf jij deze uitdaging aan?

Stuur een berichtje naar onze recruiter Madelief van der Ende of solliciteer direct via de knop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom