Breijer

Stagiair(e) Breijer op ons technische project!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Altijd al geÔnteresseerd om een toekomstgericht, technisch concept te ontwerpen? Pak dan nu je kans om dit mee te maken!

Functieomschrijving

Wij zijn Breijer! Als integrale technische dienstverlener richten wij ons enerzijds op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Anderzijds zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 22.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.

Wat is jouw stageopdracht?

De opdrachtgever waar deze stageplek om draait bevindt zich in de branche van telecommunicatie. Deze opdrachtgever heeft aangegeven meer belang aan hun complexen te hechten. De toekomst vaste complexen moet naar een hoger 'niveau' gebracht worden. Hierdoor kunnen wij met innovatieve oplossingen komen om onze toegevoegde waarde te laten zien. Momenteel onderhouden en beheren wij voor deze opdrachtgever circa 1.400 complexen. Dit varieert van straatkasten tot grote datacenters.

Doordat wij over veel assetinformatie beschikken; zijn we goed in staat om, vanaf de basisbehoefte van het primaire proces, te komen tot de meest geschikte onderkomen. Een onderkomen voorzien van duurzame en innovatieve installaties o.a. op het vlak van klimaatbeheersing. Vanuit deze 'standaard' die we voor verschillende onderkomens zullen creŽren, kunnen deze toekomstgericht en planmatig worden omgebouwd.

Hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Als stagiair zal je namelijk dit 'standaard' onderkomen gaan ontwerpen, met de noodzakelijke aanverwante energieconversiesystemen welke voldoen aan wet- en regelgeving met oog voor de exploitatiekosten. Dit betekent dat je veel in contact bent met de klant en veel op locaties zal zijn om uiteindelijk het definitief ontwerp te presenteren.

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship, ťťn van de beste uit de Benelux!Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie?
 • Uiteraard ontvang je een passende†stagevergoeding†van €450,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek.
 • Wij zijn heel†flexibel! Wij bieden een fijne combinatie van†op kantoor†en†thuiswerken.
 • Enorm†veel doorgroeimogelijkheden†door heel de organisatie heen.
 • Een stageplaats bij een groot en breed†familiebedrijf†met een gezellige†informele†sfeer.
 • De kans om je voorkeur in†verschillende branches†te ontdekken.
 • Vrijheid om je†eigen mening†over plannen en projecten binnen de organisatie te geven.
 • Altijd ruimte voor†ondersteuning†en om†vragen te stellen†aan je team en collega's!
 • De kans om een toekomstgericht concept op te bouwen met zich op lange termijn.
 • Een mooie werklocatie in Almere en omgeving!

Wie je bent

Wij zijn op zoek naar:
 • Een gedreven 3e-jaars of 4-jaarsstudent met een hbo of mbo opleiding werktuigbouwkunde of bouwkunde. Natuurlijk kan een andere passende studie ook!
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en zie je juist als een uitdaging.
 • Je hebt affiniteit met elektrotechniek.
 • Vragen stellen is voor jou geen probleem en Excel is een programma wat jij onder controle hebt.
 • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te begrijpen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer