Breijer

Sales Manager Warmtepompen ? Breijer Rotterdam

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Warmtepompen in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Group. Als integrale technische dienstverlener richten we ons†op activiteiten in de bouw, renovatie, technisch onderhoud en verduurzaming van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we voor de afdeling Breijer Technische Specialisaties, team Warmtepompen op zoek naar bekwame Sales Manager die ons wil helpen onze ambities te realiseren. We zetten vol overtuiging in op de verkoop en installatie van warmtepompen bij onze klanten (woningcorporaties en bedrijfsgebouwen) om hun verduurzamingsambities waar te maken. Om dit gestalte te geven zijn we gestart met de ontwikkeling van een nieuwe afdeling binnen Breijer. De afdeling Warmtepompen. We zijn in Nederland met trots de exclusieve partner voor het leveren en installeren van dť nieuwe generatie hoge temperatuur warmtepomp.

Als Sales Manager Warmtepompen ben je een essentiŽle schakel in de energietransitie, waarbij je klanten adviseert en overtuigt om over te stappen op onze duurzame warmtepompsystemen. Met een scherp oog voor klantbehoeften en een diepgaande kennis van groene technologieŽn, help je ons bij het realiseren van onze missie om de CO2-uitstoot te verminderen en een duurzame toekomst op te bouwen.
In deze uitdagende rol ga je actief op zoek naar potentiŽle klanten die geÔnteresseerd zijn in de voordelen van warmtepompsystemen, waarbij je gebruikmaakt van effectieve verkoopmethodieken en netwerken. Je bouwt aan sterke klantrelaties door jouw persoonlijke aanpak te combineren met de nieuwste tools op het gebied van klantbeheer en CRM-software. Je neemt het voortouw in educatieve initiatieven en marketingcampagnes om de bewustwording over de voordelen van warmtepompsystemen te vergroten en nieuwe marktkansen te creŽren.
Je werkt samen met interne en externe belanghebbenden zoals installateurs en projectontwikkelaars om een vlekkeloze uitvoering en installatie van verkochte warmtepompsystemen te garanderen. Verder neem je deel aan trainingen en bijeenkomsten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de warmtepompindustrie en pas je deze kennis toe in je verkoopstrategieŽn.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw advies en inzicht. Zonder jou geen Breijer! Daar mag tegenover staan.
 • Ons aanbod: Een bruto maandsalaris van € 5.000,- tot†€ 6.000,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Leaseauto, laptop en smartphone;
 • NS Business Card
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • 27 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Korting op zorgverzekeringen via onze collectiviteiten;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons Sociaal Fonds;
 • De mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen via GoodHabitz.

Wie je bent

De nieuwe collega die we graag verwelkomen werkt minimaal op HBO-niveau, heeft een opleidingsachtergrond in bijvoorbeeld CommerciŽle Economie, Duurzame Energie of Technische Bedrijfskunde en beschikt over:
 • passie voor duurzaamheid en een aanstekelijke overtuiging van het belang van warmtepomptechnologieŽn in de energietransitie;
 • ervaring in een klantgerichte verkooprol, bij voorkeur in de duurzame energie- of HVAC-sector;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische informatie op een begrijpelijke manier aan niet-technische klanten over te brengen;
 • resultaatgerichte instelling en het vermogen om verkoopdoelstellingen te behalen en te overtreffen;
 • een zelfsturend en proactief karakter en de vaardigheid om zelfstandig te werken en effectief te presteren in een dynamische omgeving.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers, is ťťn van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee ťťn van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dŠŠr doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer