Breijer

Calculator Warmtepompen ? Breijer Rotterdam

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Warmtepompen in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Group. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, technisch onderhoud en verduurzaming van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we voor de afdeling Breijer Technische Specialisaties, team Warmtepompen op zoek naar een bekwame Calculator die ons wil helpen onze ambities te realiseren. We zetten vol overtuiging in op de installatie van warmtepompen bij onze klanten (woningcorporaties en bedrijfskantoren) om hun verduurzamingsambities waar te maken. Om dit gestalte te geven zijn we gestart met de ontwikkeling van een gehele nieuwe afdeling binnen Breijer. De afdeling Warmtepompen. We zijn in Nederland met trots de exclusieve partner voor het leveren en installeren van dé nieuwe generatie hoge temperatuur warmtepomp.

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige en gedetailleerde kostenramingen voor warmtepompprojecten. Je zorgt voor de analyse van technische specificaties en tekeningen om benodigde materialen, arbeidskosten en installatietijd te bepalen. Daarnaast onderhoud je de contacten met de leveranciers, vraag je offertes op en onderhandel je, in samenwerking met de afdeling Inkoop, over prijzen en overige leveringsvoorwaarden.
Je werkt nauw samen met de Projectleiders om de meest kosteneffectieve oplossingen te bepalen. Ook zorg je voor gedetailleerde offertes en ondersteun je het verkoopteam bij de presentatie van deze offertes aan klanten. Tot slot zorg je ervoor dat je volledig up-to-date bent en blijft over de ontwikkelingen in de markt, nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van warmtepompsystemen en duurzame energie.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw technisch talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer! Daar mag tegenover staan.
Ons aanbod:
 • Een bruto maandsalaris van € 5.000,- tot  € 6.000,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Leaseauto, laptop en smartphone;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Korting op zorgverzekeringen via onze collectiviteiten;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons Sociaal Fonds;
 • De mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen via GoodHabitz;
 • CAO Metaal & Techniek is van toepassing.

Wie je bent

De nieuwe collega die we graag verwelkomen werkt op HBO-niveau, heeft een opleidingsachtergrond in de techniek en beschikt over enkele jaren ervaring als Calculator in de Installatietechniek in een vergelijkbare rol aangevuld met specifieke ervaring met warmtepompsystemen, idealiter met zowel lucht-water als bodem-water varianten. Ervaring met duurzame energiesystemen en energietransitie-projecten is waardevol.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers, is één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer