STL

Leerling Werkvloer (BBL)

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Werken + leren = Werkvloer Leren! Een uniek BBL-traject met baangarantie, bedoeld voor studenten die willen werken en leren binnen een logistieke omgeving. Je gaat 4 dagen per week als medewerker aan de slag en krijgt 1 dag les van een docent van Koning Willem 1 College (KW1C). Niet op school, maar bij hun op de werkvloer. Ideaal toch? Je hebt de keuze uit drie opleidingen.

Logistiek medewerker 2

Tijdens deze opleiding leer je alles over het verwerken, lossen, opslaan en verzenden van goederen in een magazijn. Daarbij werk je meestal met geautomatiseerde systemen. Dat doe je zelfstandig of in een teamverband, maar altijd onder leiding van een leidinggevende. Tijdens je werk maak je vaak gebruik van een heftruck of een palletwagen. Deze opleiding duurt twee jaar.

Logistiek teamleider 3

Tijdens deze opleiding leer je hoe je leiding geeft aan (assistent) logistiek medewerkers in een magazijn. Daarbij coŲrdineer je processen en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Aan het einde van de dag bespreek je het resultaat, de planning en uren met je eigen leidinggevende. Deze opleiding duurt twee jaar.

Logistiek supervisor 4

Tijdens deze opleiding leer je hoe je de totale goederenstroom in goede banen leidt. Met andere woorden: je houdt de complete 'reis' van goederen in de gaten: van het moment waarop ze binnenkomen tot en met het moment waarop ze het bedrijf verlaten. Daarbij geef je leiding, rapporteer je en coŲrdineer je. Deze opleiding duurt drie jaar.

Wat neem je mee?
 • Geen minimale opleiding vereist;
 • Een leergierig, flexibel en stressbestendig karakter;
 • Een profiel die graag de handen uit de mouw steekt en weet van aanpakken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook de Engelse taal;
 • Woonachtig op maximaal 30 km van de standplaats in Oss.

Waar ga je werken?

Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klant specifieke logistieke diensten. Zaken eenvoudig, beheersbaar en efficiŽnt maken voor de klanten is waar zij in geloven: 'We simplify. whatever it takes'. Met een netwerk van 30 eigen vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa.
Met hun thuisbezorgservice bieden zij een professionele verwerk- en bezorgservice, afgestemd op de behoefte van de klant. Dit doen ze met een team van goed opgeleide collega's op kantoor en een groeiend aantal getalenteerde chauffeurs en bijrijders op de weg. Zij bezorgen de bestellingen met moderne en goed uitgeruste bak- en bestelwagens.

Wat krijg je?
 • Een ideale combinatie van werken en leren op de werkvloer;
 • Een opleiding met baangarantie, een goed salaris, een aantrekkelijk fietsplan, interessante kortingen op verzekeringen en een pensioenregeling;
 • Volop mogelijkheden om door te groeien;
 • Vaste uren en werktijden die bij je passen;
 • Goede werkkleding en hulpmiddelen waarmee jij je werk goed en veilig kan uitvoeren;
 • Een fijne en informele werksfeer met leuke collega's, binnen een tof bedrijf met een ijzersterk merk. Samen met onze PV organiseren we regelmatig toffe activiteiten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL