STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij A.G. van Geffen BV

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar A.G. van Geffen B.V. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject kun je al aan de slag op een busje met je B rijbewijs.†Na het behalen van jouw C(E) rijbewijs ga je werken als chauffeur bij A.G. van Geffen B.V.. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur.

Planten ritten door Duitsland, stukgoed rijden in Nederland of supermarkten bevoorraden, daarmee kun jij je week afwisselend vullen. Of wil je liever van te voren weten hoe laat je die dag thuis bent dan is supermarkt distributie met vaste start- en eindtijden iets voor jou. Wij zoeken voor beide opdrachten chauffeurs. Dus zodra jij je grootrijbewijs hebt behaald kun je gelijk aan de slag.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B en 2 jaar rijervaring;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
  • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
  • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
  • Fysiek fit en stressbestendig;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Hedel te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V., gevestigd in Hedel, is een logistieke dienstverlener met meer dan 80 jaar ervaring. Dagelijks zijn er minimaal 40 wagens van groot tot klein onderweg om goederen van diverse aard te bezorgen. Kwaliteit en (voedsel) veiligheid zijn daarbij essentiŽle onderdelen van de dienstverlening. De specialiteit van A.G. van Geffen transport is het vervoeren van levensmiddelen van zowel producent naar groothandel en van distributiecentrum naar winkels.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Een contract in loondienst bij A.G. van Geffen BV, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
  • SalariŽring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL