Gom

Flexibele handyman / schoonmaak medewerker bij De Zijlen in regio Groningen

Details van de functie

Logo Ben je op zoek naar een parttime baan waarin je niet de hele dag op dezelfde locatie werkt? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Bij GOM zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega voor het schoonmaken bij De Zijlen in Tolbert, Leek en Groningen. Bij De Zijlen vinden zij dat iedereen, met of zonder beperking, van betekenis is en een plek verdient in de samenleving. In de provincie Groningen bieden zij het allemaal: wonen, logeren kinderdagcentrum, ambulante begeleiding, gezinsondersteuning, werk en dagbesteding. Als flexibele handyman / schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor medewerkers, bewoners en bezoekers. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, vloeren en meubilair. Daarnaast zal je ondersteunend helpen met de vloerenonderhoud en meelopen met de handyman.

 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 tot 19:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur per week met kans op niet aangesloten uren. 

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via whatsapp naar de recruiter!

Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

 

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,87 en €15,55 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Een auto van de zaak;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
 • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

 

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • je bent flexibel inzetbaar;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • je kan een VOG aanleveren / aanvragen;
 • ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

 

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in regio van Groningen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom