Gom

Schoonmaak medewerker bij Fontys Hogeschool in Tilburg

Details van de functie

Logo Voor de business unit onderwijs zijn wij op zoek naar een gemotiveerde parttime medewerker in de schoonmaak in Tilburg. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als schoonmaak medewerker in Tilburg? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor de Fontys Hogeschool zijn wij op zoek naar nieuwe schoonmaak medewerkers die parttime aan de slag willen gaan. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor studenten, docenten en medewerkers. Je komt terecht in een gezellig team met schoonmakers die er alles aan doen om de hogeschool netjes te houden. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, kantoorruimtes, lokalen en verkeersruimten. 

 

Op dit moment staan de volgende diensten hier open:
  • Professor Goossenslaan: maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 11:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 20 uur per week.

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp! 

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kan jij een VOG aanvragen;
  • Affiniteit of ervaring met werken in de schoonmaakbranche. 

 

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Tilburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom