STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Dasko

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Dasko. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject kun je al aan de slag op een busje met je B-rijbewijs.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Dasko. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. Als chauffeur CE in Zwolle rijd je dagelijks regionale ritten vanuit het distributiecentrum naar winkelfilialen. Met de trekker en oplegger combinatie vervoer je verse en houdbare producten. Als lid van de Dasko familie sta je klanten vriendelijk te woord en rond je keurig de administratie van de rit af. Je bent net als zij gek op vrachtwagens en transport. Je bent representatief en houdt van aanpakken en hebt geen bezwaar tegen werken in het weekend en op feestdagen. Daarnaast vind je het leuk om in een hectische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B en 2 jaar rijervaring;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
  • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
  • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
  • Fysiek fit en stressbestendig;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Zwolle te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

Bij Dasko zorgen ze ervoor dat goederen snel, goed en gecontroleerd op de plek van bestemming komen. Zij vervoeren dagelijks gekoelde en bevroren producten in binnen- en buitenland. Help je mee om hun klanten nóg tevredener te maken? Je kunt bij Dasko op allerlei manieren aan de slag. Uiteraard achter het stuur van een vrachtwagen of bezorgbus, maar ook op kantoor in diverse functies. Zij helpen je graag om nieuwe kennis op te doen of om je om te scholen.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Een contract in loondienst bij Dasko, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL