STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE bij Van der Werff Logistics

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Om voor het zij-instroom traject in aanmerking te komen, volgt er eerst een sollicitatiegesprek om te kijken of het klikt. Na een goed sollicitatiegesprek zal je een dag†meelopen in het crossdock en een dag mee met een chauffeur. Op deze manier krijgen we een goede indruk van elkaar!

Wanneer ze dan nog steeds enthousiast zijn over de potentiŽle samenwerking wordt je uitgenodigd voor een testdag door STL. Als je deze testdag goed hebt doorstaan kun je meteen van start!†Je begint met de lessen voor het groot rijbewijs. Tijdens deze lessen kun je in de avonden meteen aan de slag in het crossdock. Op die manier leer je het bedrijf, materialen en processen alvast grondig kennen. Daarnaast leer je in het crossdock ook zelfstandig ladingen zekeren, laden en lossen en manoeuvreren met de (meeneem)heftruck. Zo doe jij alvast vertrouwen op voor wanneer je in de toekomst solo rijdt

Je rijbewijs is binnen! Nu is het tijd om de kneepjes van je nieuwe vak verder uit te breiden in de praktijk!†Na het behalen van je rijbewijs ga je een periode met een mentorchauffeur mee. Jullie onderzoeken samen wat jij nog nodig hebt voordat je volledig zelfstandig op pad gaat. Ook na het opleidingstraject staat onze chauffeurscoach voor jou klaar.

Ze horen je denken: Maar zo'n rijbewijs is toch hartstikke duur? Geen zorgen. De kosten voor de rijlessen worden voor 60% gesubsidieerd vanuit het subsidiefonds en 25% door Van der Werff Logistics. Het resterende bedrag is voor jouw eigen rekening. Een rekening die zich niet zal opstapelen dankzij jouw verdiensten vanuit het crossdock.

Wat neem je mee?
 • Passie voor trucks;
 • Zin in om te leren en kunt niet wachten om op ontdekkingstocht te gaan in de bijzondere logistieke wereld;
 • Het B-rijbewijs en je bent minimaal 18 jaar;
 • Een flexibele instelling, het maakt voor jou niet zoveel uit welke dagen en tijden je werkt, je hebt energie voor drie nu je weet dat jij chauffeur wordt!
 • Een vriendelijke houding en je bent wel in voor een praatje met jouw toekomstige klant;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Eigen vervoer en maximaal 30 minuten reistijd vanaf de standplaats.

Waar ga je werken?

Van der Werff Logistics is in 1916 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en ladingen binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland. De focus ligt hierbij voornamelijk op het transport van bouwmaterialen, verpakkingsmaterialen en goederen voor de productie industrie. Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, een groot wagenpark ťn moderne huisvesting biedt Van der Werff Logistics een compleet dienstenpakket aan.

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Een contract in loondienst bij Van der Werff Logistics , met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een betrouwbare werkgever;†
 • Inschaling conform CAO beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL