IKEA

Fulltime Verkoopmedewerker

Details van de functie

Logo Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van verkoopmedewerker bij IKEA Amersfoort op de sales afdeling . Dat doe je 32-36 per week, doordeweeks, in de avonden en in de weekenden.

Een dag met ons in jouw leven
In onze winkels komen dagelijks 6.000 tot 10.000 bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega's waarmee je in goed overleg de taken verdeelt.
Je gaat 24-36 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse dagen/avonden, weekenddagen. Deze 24 en 32 uur per week uur kunnen over 4 of 5 dagen verdeeld worden.

Verder:
  • Zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.
  • Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.

Wie je bent
Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

  • een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
  • inzicht in verschillende computerprogramma's. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
  • affiniteit met het lezen van cijfers en daar de juiste commerciële conclusie uit te trekken.
  • een gezonde dosis ambitie om door te groeien binnen IKEA want als jij groeit groeien wij ook.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA