IKEA

Bijbaan Verkoopmedewerker Add on Sales

Details van de functie

Logo Wil jij graag de klantverwachting overtreffen en ben jij een commercieel persoon die ervan houdt om projectmatig en in teamverband te werken? Wil jij deel uitmaken van het team dat continu bezig is om de winkel in perfecte staat te houden en de commerciŽle look and feel per seizoen aan te passen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft een vacature voor 12 uur per week.

Een dag met ons in jouw leven
Je maakt deel uit van het Add on Sales team dat continu bezig is met het implementeren van de seizoensrange om zo meer artikelen te kunnen verkopen. Daarnaast zorg je het hele jaar ervoor dat de winkel zo commercieel mogelijk is door het maken van juiste keuzes. Producten aan te bieden op de plekken waar de klant deze verwacht of waar de producten van toegevoegde waarde zijn voor de klanten.
Dit alles doe je samen met collega's van andere afdelingen zoals Sales, Logistiek en onze collega's die verantwoordelijk zijn voor het IKEA concept.

Wie je bent
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent goed in plannen en opvolgen
  • Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid, zowel naar je collega's als naar de klant
  • Je bent commercieel en competitief ingesteld
  • Je bent klantgericht: je hebt een open & vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden
  • Je bent graag fysiek bezig en staat niet graag stil
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA