Gom

Meewerkend teamleider bij SGS in Spijkenisse

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Spijkenisse
23 juli 2024

Details van de functie

Logo Weet jij als meewerkend teamleider de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in Spijkenisse of omgeving? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend teamleider, oftewel meewerkend voorman of voorvrouw, bij een kantoor in Spijkenisse, Zuid-Holland. Je bent zowel schoonmaak medewerker als leidinggevende. Als meewerkend teamleider geef je leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider. Al met al, een leuke afwisselende baan!

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 06:00 tot 08:30 uur. Dit is een parttime dienstverband van 15 uur per week.

Bij Gom ben je méér dan een meewerkend teamleider: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom en van harte welkom.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend teamleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €15,55 en €18,01 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  •  ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Als meewerkend teamleider in de schoonmaak weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • ervaring in leiding geven (pré);
  • In ieder geval 1 jaar ervaring als schoonmaker, interieurverzorger of een andere functie in de schoonmaakbranche. 

Ben jij de meewerkend teamleider die wij zoeken in Spijkenisse, Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom