STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Nouwens Transport

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Nouwens Transport. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden bij Nouwens Transport, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie begint met je rijbewijs CE. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een dagdeel een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens de Opleiding tot vrachtwagenchauffeur kan je in overleg alvast aan de slag bij Nouwens Transport hierdoor kan je alvast feeling krijgen met het bedrijf. Als je dan je CE rijbewijs hebt behaald ga je daadwerkelijk aan de slag als chauffeur bij Nouwens Transport. Je bent voor 24 tot 40 uur in de week beschikbaar. De fijne kneepjes van het vak leer je door goede begeleiding vanuit Nouwens Transport!

Om bij Nouwens Transport de opleiding tot vrachtwagenchauffeur te kunnen volgen moet je een goede motivatie hebben. Tevens heb je affiniteit en al enige ervaring met de sector transport en is dit je passie. Je kunt dit goed uitleggen en onderbouwen en weet waarom je in de transport wil werken!

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Beschikbaarheid van minimaal 24 tot 40 uur per week om te werken na je opleiding;
  • Affiniteit met de sector transport en logistiek, je hebt passie voor het vak;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats in Breda te komen (maximaal 25 km).

Waar ga je werken?

Nouwens Transport gevestigd in Breda kan goederen van klanten transporteren naar iedere gewenste plek in Europa. Dat doen ze bijvoorbeeld door grote ladingen te vervoeren voor retail en drukkerijen, maar ook kleinere ladingen kunnen ze voor je transporteren naar de plaats van bestemming.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • Bij goed functioneren een vaste contract in dienst bij Nouwens Transport;
  • De mogelijkheid om via het zij-instroom traject je CE rijbewijs te behalen;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en interne opleidingsmogelijkheden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL