STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Swagemakers Transport

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Swagemakers Transport. Bij interesse nemen zij vervolgens contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wilt worden bij Swagemakers Transport, dan word je aangemeld voor het zij-instroomtraject waarbij jij met subsidie begint met je rijbewijs C om vervolgens je CE te behalen. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een ochtend of een middag een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze testen zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van ons (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Bij Swagemakers Transport start je tijdens het traject in de functie van terreinmedewerker. Het besturen van een reachstacker/reachtruck/heftruck en allerlei handmatige werkzaamheden op het terrein. Je werkt voornamelijk overdag (incidenteel weekenddiensten).†

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Flexibel inzetbaar en een enthousiaste werkhouding;
 • Woonachtig in de omgeving van Westdorpe (max. 30km).

Waar ga je werken?

Voor continu de verbinding met andere partijen te zoeken, met 100% vertrouwen in elkaars vakmanschap, is Swagemakers Intermodaal Transport BV de afgelopen 50 jaar gegroeid tot een kennisorganisatie die haar expertise continu deelt, om voor de eindklant een perfecte logistieke totaaloplossing te creŽren! Ofwel: verbinden in vertrouwen.

Zij verzorgen, in samenwerking met een aantal rederijen, voor hun klanten "door to door" leveringen naar overzeese bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. Op basis van een jarenlange ervaring en goede samenwerking bieden zij naar elk land een passende logistieke oplossing aan. Via een internationale railoperator kunnen zij ook via het spoor een groot aantal verschillende landen bereiken.

Bovendien dragen zij als bedrijf constructief bij aan een schoner milieu. Daarom maken zij samen met hun klanten bewust de keuze voor intermodaal vervoer, met een aantoonbare CO2-reductie als resultaat. Zij beschikken over een modern wagenpark dat voldoet aan de hoogste milieunorm. Zij zijn momenteel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Bedoeld om op deze wijze de milieubelasting te verminderen.

Wat krijg je?
 • Een salaris conform beroepsgoederenvervoer (afhankelijk van je ervaring);
 • Goede pensioenregeling;
 • Uitbetaling overuren;
 • Je eigen truck;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Personeelsvereniging;
 • Voldoende vakantiedagen (28 dagen);
 • Afhankelijk van het aantal dienstjaren een aanvulling op je vakantiedagen;
 • Een hecht team met een goede werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL