Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Trimmer

Details van de functie

Logo Huisdieren zijn altijd welkom in onze dierenwinkels. In onze Pets Place Boerenbond winkels komen klanten binnen voor persoonlijk advies en in steeds meer winkels ook voor inentingen, knip- en wasbeurten en speciale workshops. Als Trimmer kom je te werken in één van onze eigen trimsalons en verzorg je de was- en knipbeurten van voornamelijk honden maar ook andere huisdieren. Een geweldige uitdaging in combinatie met het adviseren van onze klanten over de verzorging van hun dier.

Doordat de trimsalon is gevestigd in de winkel pak je ook daar commerciële kansen in een verkoopgesprek met beide handen aan. Het aanspreken van klanten ga jij dus niet uit de weg. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de klant een geweldige winkelbeleving heeft en goed geadviseerd wordt.

Jij bent samen met het team het visitekaartje van onze organisatie. Je weet hoe je enthousiast op een klant afstapt, wat je moet zeggen en doen om de klant aan ons te binden. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug “Zo, hier werd ik toch even goed geholpen".

Meer weten over werken bij Pets Place Boerenbond? Laat je inspireren door de verhalen van onze collega’s.

Ons aanbod voor jou
 • Het salaris is gebaseerd op de CAO Non-Food, module Tuincentra;
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • 15% personeelskorting op onze mooie producten.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 aIs je enkele reisafstand meer dan 10 kilometer is.
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling, onder meer met ontwikkelgesprekken en begeleiding door ervaren collega’s.
 • Toegang tot ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma om jouw verkoopvaardigheden en dier- en tuinkennis verder te vergroten.
 • Een fijn introductietraject met professionele begeleiding van ervaren collega’s, zodat je een succesvolle start maakt.
 • Door het jaar heen diverse teamuitjes: een mooie gelegenheid om je collega’s goed te leren kennen!

Dit ben jij
 • Je bent in het bezit van een erkend trimdiploma.
 • Je kan goed samenwerken, bent klantgericht en commercieel gedreven.
 • Je bent verantwoordelijk voor het werven van klanten voor de trimsalon.
 • Je hebt affiniteit met dieren en de producten en bent bereid het assortiment beter te leren kennen.
 • Je hebt geen been bezwaar tegen werken op wisselende werktijden en in de weekenden.
 • De uren zijn in overleg met de bedrijfsleider in te vullen.

Pets Place Boerenbond: de nummer één voor alle dieren- en tuinliefhebbers!
Alles voor je dier en tuin vind je bij Pets Place Boerenbond. Dankzij onze deskundigheid en service op het gebied van dier en tuin helpen we onze klanten zelf expert te worden op deze gebieden. Zo maken zij de juiste keuzes en kunnen ze zorgeloos genieten van het buitenleven en hun huisdieren. Dit alles start met de kennis, het enthousiasme en de betrokkenheid van de collega’s in onze winkels door het hele land én in ons distributiecentrum en servicekantoor in Ede. Pets Place Boerenbond is onderdeel van IJsvogel Retail. Met onze 180 winkels, webshops, 1.600 medewerkers, 37.000 m2 magazijn en ruim 18.000 artikelen zetten we ons elke dag in voor onze klanten. En we groeien nog steeds! Dit creëert veel kansen en mogelijkheden voor jou, bijvoorbeeld als het gaat om doorgroei en professionele ontwikkeling.We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij ons. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, waar je in gelooft en van wie je houdt. Verschil brengt juist nieuwe perspectieven met zich mee. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze collega's en klanten.


Solliciteer nu!


Zie jij jezelf al werken als Trimmer bij Pets Place Boerenbond? Klik op de sollicitatiebutton om je motivatiebrief en cv achter te laten. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met bovenstaand telefoonnummer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.