Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Bedrijfsleider 

Details van de functie

Logo nnDe coach die verkoopmedewerkers helpt het beste uit zichzelf te halen. Het visitekaartje dat klanten helpt met gevarieerde vragen over dieren en tuinieren. De schakel tussen het hoofdkantoor en jouw filiaal. Jij bent het allemaal als bedrijfsleider van Pets Place Boerenbond in Ede. En dat bij een organisatie waar alle aandacht is voor jouw ontwikkeling en je de vrijheid krijgt om te bouwen aan een winkel en team om trots op te zijn. nnDit ga je doenEen winkel waar tuin- en dierenliefhebbers maar al te graag (terug)komen en collega’s met veel plezier hun werk doen, daar zet jij je als leidinggevende voor in. Afwisseling gegarandeerd! Je hebt namelijk te maken met een gevarieerd assortiment, dat zich ook nog eens aanpast aan de seizoenen. Samen met je team zorg je ervoor dat de winkel er meerdere keren per jaar compleet anders uitziet, van een zomerse omgeving tot winterwonderland. En dat geeft altijd weer een kick!nnIn jouw baan komen er telkens nieuwe interessante uitdagingen op je pad. Daarbij heb je te maken met de waan van de dag, waarbij je klanten en collega’s verder helpt. Ook kijk je vooruit. Naar de personeelsplanning, winkeladministratie en de belangrijkste taken voor de komende week bijvoorbeeld. En heb je goede ideeŽn om nieuwe en bestaande klanten aan jouw winkel te binden? Kom maar op! We zijn ervan overtuigd dat jij na een tijdje precies weet wat er nodig is in jouw filiaal. nnUiteraard zorgen we dat jij eerst onze organisatie goed leert kennen. Zo loop je mee met een bedrijfsleider of clusterleider van een andere vestiging. En kun je met vragen altijd terecht bij jouw clusterleider of operationeel manager. Ook kijken we met jou naar je ontwikkeling. We zijn een grote organisatie, waardoor er veel mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld je leidinggevende skills verbeteren. Of de stap maken naar clusterleider en zo bedrijfsleiders uit jouw regio ondersteunen. nnCollega aan het woord“Als bbl’er startte ik in 2007 bij Boerenbond Pets Place en nog steeds werk ik hier! Ik kreeg veel kansen om mezelf verder te ontwikkelen. Nu ben ik bedrijfsleider van een filiaal in Noord-Brabant en help ik in de rol van clusterleider andere bedrijfsleiders in de regio vooruit. En in welke vestiging ik ook kom, overal hangt een prettige sfeer waar collega’s elkaar helpen en waar ruimte is voor een grapje. Dat horen we ook terug van klanten, dat ze het gezellig vinden in onze winkels. Dat vind ik een heel groot compliment.” – Sander, bedrijfsleider.nnMeer weten over werken bij Pets Place Boerenbond? Laat je inspireren door de verhalen van onze collega’s.nn

Ons aanbod voor jou
 • Een salaris op basis van de cao Retail non-food, module Tuincentra, plus een vakantietoeslag van 8%.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • 15% personeelskorting op onze mooie producten.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 aIs je enkele reisafstand meer dan 10 kilometer is.
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling, onder meer met ontwikkelgesprekken en begeleiding door ervaren collega’s.
 • Toegang tot ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma en de ruimte om diverse certificaten te behalen.
 • Door het jaar heen diverse teamuitjes: een mooie gelegenheid om je collega’s goed te leren kennen!

Dit ben jij
 • Je hebt HBO-niveau en ervaring met leidinggeven (plannen, aansturen van collega’s en sturing op de KPI’s).
 • Je hebt bij voorkeur al kennis van onze producten, maar in elk geval het enthousiasme om je kennis over dieren en tuinieren uit te breiden.
 • Je bent oplossingsgericht: je pakt zaken die op je pad komen voortvarend aan en kunt goed vooruitkijken en -denken.
 • Je beschikt over commercieel inzicht en gaat voor tevreden klanten en medewerkers.
 • Je kunt goed samenwerken en helder communiceren.
 • Je voelt je verantwoordelijk: je gaat voor goede resultaten en onderneemt snel actie om eventuele fouten snel te herstellen.
Pets Place Boerenbond: de nummer ťťn voor alle dieren- en tuinliefhebbers
Alles voor je dier en tuin vind je bij Pets Place Boerenbond. Dankzij onze deskundigheid en service op het gebied van dier en tuin helpen we onze klanten zelf expert te worden op deze gebieden. Zo maken zij de juiste keuzes en kunnen ze zorgeloos genieten van het buitenleven en hun huisdieren. Dit alles start met de kennis, het enthousiasme en de betrokkenheid van de collega’s in onze winkels door het hele land ťn in ons distributiecentrum en servicekantoor in Ede. Pets Place Boerenbond is onderdeel van IJsvogel Retail. Met onze 180 winkels, webshops, 1.800 medewerkers, 36.000 m2 magazijn en ruim 18.000 artikelen zetten we ons elke dag in voor onze klanten. En we groeien nog steeds! Dit creŽert veel kansen en mogelijkheden voor jou, bijvoorbeeld als het gaat om doorgroei en professionele ontwikkeling.We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij ons. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, waar je in gelooft en van wie je houdt. Verschillen brengen juist nieuwe perspectieven met zich mee. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze collega's en klanten.
Solliciteer nu!
Zie jij jezelf al werken als bedrijfsleider bij Pets Place Boerenbond? Klik op de sollicitatiebutton om je motivatiebrief en cv achter te laten. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met de vacature verantwoordelijke via bovenstaand telefoonnummer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.