IKEA

Verkoopmedewerker (fulltime)

Details van de functie

Logo Jij ziet jezelf al helemaal staan in onze winkel. Als verkoopmedewerker bij IKEA Breda maak jij er topsport van onze klanten te helpen. Het betreft een functie voor 36 uur per week op de afdeling Sales. Als aanspreekpunt stel jij de juiste vragen om de wensen en behoeften van onze klanten te achterhalen en door te vertalen naar de juiste producten.

Een dag met ons in jouw leven
Het eerste wat klanten opvalt als ze binnenkomen in onze winkel is jouw fijne aanwezigheid. Daarnaast zien ze onze geweldige woonartikelen. Jouw afdeling is dankzij jou altijd netjes. Je werkt 33 of 35 uur per week, verspreid over 5 dagen. Dat kunnen dagdiensten of avonddiensten zijn, ook in het weekend ( je werkt maximaal 2 weekenden per maand) en bent dus flexibel inzetbaar.
Je bent verantwoordelijk het aankoopproces van de klant, dit doe je door te zorgen voor een optimale warenlegging in de winkel. Voorraadniveaus, de mechanische verkoop, commercialiteit en de logistieke efficiency zijn aansprekende termen voor jou.

Wat je verder gaat doen:

  • onze klanten adviseren in passende woonoplossingen en daarin weet je hen te verrassen.
  • je verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling, je helpt waar nodig en bent altijd bereid een stapje extra te zetten. Zowel voor je collega's als voor klanten.

Wie je bent
Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

  • een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
  • inzicht in verschillende computerprogramma's. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
  • Je bent je ervan bewust dat je in deze functie fysiek werkzaamheden uitvoert.
  • ben je 33 of 35 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar; overdag, in de avonden alsmede ook in het weekend (2 weekenden per maand).
  • weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren en groeien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA