WerkenindeWellness

Saunameester (6 - 32 uur)

Details van de functie

Logo De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness, dat is waar het om draait in ons wellnessresort. Als saunameester ben je werkzaam op ons saunaplein. Je bent ''de meester'' als het draait om kennis en ervaring op het gebied van sauna's. Je deelt graag jouw expertise met de gasten en overziet alles wat er gebeurd in ons mooie resort. Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten en geeft rondleidingen om ze kennis te laten maken met de verschillende sauna's en de faciliteiten. Iedere gast krijg van jouw net dat beetje extra aandacht tijdens deze dag ontspanning.

Gedurende de dag verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden, zoals het bijvullen van het scrubzout en douchegel, en het droogmaken van vloeren. Een sauna niet op orde? Onmogelijk want jij hebt daar jouw oog voor detail al langs laten gaan. Alle sauna's scoren hoog op netheid, hygiŽne en temperatuur en de natte ruimtes zijn gedurende de dag altijd piekfijn in orde voor onze gasten.

Naast het netjes houden van het resort en het waarborgen van de veiligheid worden er bij ons dagelijks opgietingen gegeven. Als saunameester wordt het jou nooit te heet onder de voeten want je bent namelijk 4 Š 5 keer per dag te vinden in ťťn van de sauna's voor een goede voorbereiding en uitvoering van deze opgietsessies. Klinken rustgevende schalen jou ook als muziek in de oren? Dat komt dan goed uit want er worden binnen ons wellnessresort ook nog klankschaalsessies gegeven, waar jij als saunameester verantwoordelijk voor bent.

Waar ga je werken?
Het gezellige wellnessresort SpaPuur ligt in het Noord-Brabantse Tilburg en staat bekend om haar gastvrijheid. Met meer dan 12 sauna's en 6 baden en de ruime keuze uit behandelingen, massages en rituelen is een dagje SpaPuur voor de gast een uitgebreid dagje weg. SpaPuur is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Er is voldoende mogelijkheid om gratis je auto te parkeren. Het resort is ook te bereiken met openbaar vervoer. Je kan uitstappen bij bushalte Groenlostraat, vanaf daar is het nog 7 minuten lopen. Voor vroege diensten is het handig om zelf te beschikken over vervoer.

Wat zijn de taken van een saunameester?

– Verantwoordelijk voor een correcte omgang met gasten;

– Gereed maken te gebruiken apparatuur en hulpmiddelen;

– Medeverantwoordelijk voor een representatieve werkomgeving;

– Uitleggen van van de opgietsessies;

– Uitvoeren van diverse opgietingen;

– Signaleren van tekortkomingen/defecten;

– Adviseren en toelichten resultaten aan floormanager;

– Beheren van gebruiks-en verbruiksvoorraad.

Past dit bij jou?
 • Jij legt graag mensen in de watten;
 • Je bent spontaan, attent en hebt een groot gevoel voor gastvrijheid;
-†Je vindt hygiŽne belangrijk en je houdt je aan de hygiŽnenormen;
 • Je bent gastvrij en weet mensen snel op hun gemak te stellen;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in deze functie;
 • Je bent flexibel om in wisselende diensten te draaien.

Wat krijg jij ervoor terug?
 • Een team met leuke en gemotiveerde collega's;
 • Kans om alles van het vak te leren;
 • Ruimte om door te groeien;
 • Unieke interne trainingen;
 • Eventuele reiskostenvergoeding;
 • Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring;
 • Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze;
 • Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen);
 • Korting op maaltijden uit het restaurant.
Enthousiast geworden? Solliciteer!

Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op deze pagina. Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Heb je nog vragen naar aanleiding van het lezen van de vacature? Bel dan onze service desk via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een e-mail sturen naar [stuur een e-mail].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkenindeWellness