Gom

Schoonmaak medewerker bij Albert Heijn Distributiecentrum in Tilburg

Details van de functie

Logo Ben je parttime of fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Tilburg? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als schoonmaak medewerker bij het Distributiecentrum van Albert Heijn in Tilburg, Noord-Brabant. Als logistiek schoonmaak medewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor een stralend schoon distributiecentrum. Het is een groot magazijn vol met alle producten die worden vervoerd naar de supermarkten. De vloer krijgt de hele dag veel te voortduren en doordat jij met de schrobmachine en/ of veegmachine over de vloer rijdt, glimt de vloer weer. Daarnaast maak je de kantoren, kantines en het sanitair schoon. Er heerst een gezellige sfeer onder de collega's waarbij je wordt beloond voor je prestaties! Albert Heijn distributiecentrum is zeven dagen per week open! In het weekend en 's nachts gaat het werk gewoon door.

 

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 17:30 tot 20:30 uur. Dit is een parttime dienstverband van 15 uur per week.

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via whatsapp naar de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 

  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel beschikbaar maandag tot en met vrijdag;
  • Je bent in het bezit van werkschoenen (dit is een pré);
  • Ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

 

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Tilburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom