Gom

Parttime schoonmaakmedewerker in Heerlen

Details van de functie

Logo Ben jij woonachtig in de regio Heerlen en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de schoonmaakbranche? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Heerlen, Limburg? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken. Zo kun je op dit moment aan de slag bij; 
  • Basisschool Gerardus Majella: Hier zijn de werkdagen van maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 tot 17:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week.

Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair en lokalen. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Eigen vervoer om naar de locatie te komen;
  • De mogelijkheid om een VOG aan te kunnen vragen.

?

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Heerlen, Limburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom