Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

Junior Servicemonteur Brand- en Beveiligingsinstallaties

Details van de functie

Logo Wil jij je specialiseren in een dynamische branche waar geen dag hetzelfde is?

Functieomschrijving

Wil je werken in een dynamische en groeiende markt? Brand- en Beveiligingstechniek is een belangrijk onderdeel in de utiliteit waar je tegenwoordig niet omheen kan. Als specialist kennen wij de markt en zijn een essentieel onderdeel in Brand- en Beveiligingstechniek. Wil je ook energie krijgen van interessante opdrachten met genoeg uitdagingen waar geen dag hetzelfde is? Lees dan direct verder!

 

Wij zijn Trigion, dé toonaangevende partner die veiligheid voor onze klanten creëert. Dat doen we middels een unieke bundeling van mensen, de meest vooruitstrevende technologie, onze kennis en producten. Hoewel we deel uitmaken van Facilicom, een groot familiebedrijf met 28.000 collega's, kennen we elkaar op onze vestiging allemaal.

 

Vanwege de toegenomen vraag naar onze diensten zoeken we een junior Servicemonteur Brand- en Beveiligingsinstallaties die onze klanten op locatie helpt met een optimale beveiliging. Werk jij graag aan verschillende projecten? Wil jij bijdragen zodat mensen en organisaties zich weer veiliger voelen? Dan is deze vacature voor jou!

 

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze starter die alle fijne kneepjes van het vak wil leren. Ben jij pas afgestudeerd aan een Technische opleiding of heb je al enige ervaring opgedaan? En wil je jezelf verder ontplooien en met de juiste begeleiding doorgroeien tot een professional in het vak? Als junior Service Monteur Brand- en Beveiligingsinstallaties krijg je de mogelijkheid om samen met een leuk en enthousiast team door te groeien in een zeer interessante branche. Je hebt de keuze uit legio cursussen en trainingen die jou de nodige handvatten bieden om je te ontwikkelen tot een expert in ons vakgebied.

 

Wat maakt het leuk om als junior Servicemonteur nu juist bij ons te werken?

 • Je komt in een enthousiast team van professionals waar iedereen voor elkaar klaar staat;
 • Je hebt een divers pallet aan werkzaamheden, alle aspecten van beveiligings- en brandmeldsystemen komen aan bod;
 • Met Trigion heb je een grote, professionele organisatie achter je waar alles goed geregeld is;
 • Er zijn veel groei- en ontwikkelmogelijkheden in een dynamische en uitdagende omgeving;
 • Interessante opdrachten; Trigion is totaalleverancier in brandveiligheid en daardoor heb je werkzaamheden in het hele vakgebied;
 • Je werkt zowel voor grote bedrijven als kleine organisaties die blij zijn met jouw werk.

 

Als junior Servicemonteur Brand- en Beveiligingsinstallaties draag je bij aan de veiligheid van onze klanten. Je helpt hen bij het oplossen van hun storingen en met het verzorgen van onderhoudswerkzaamheden aan de beveiligingsinstallaties. Onze vakgebieden betreffen (onder andere) inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen, cameratoezicht, toegangstechniek en aanverwante IT-vraagstukken.

 

De klanten die je helpt zijn heel divers; soms bezoek je regionale vestigingen van grote organisaties (zoals KPN, T-Mobile, Vodafone, Volksbank en de KvK). Op andere momenten help je organisaties in het MKB. Dat maakt ook dat geen enkele dag hetzelfde is.

 

Je directe team bestaat uit de volgende collega's: collega-monteurs (zowel service als op projecten), werkvoorbereiders, projectleiders, accountmanagers, een proposal engineer, service coördinatoren, de servicemanager en een administratief medewerker. Het team wordt aangestuurd door de servicemanager.

 

Binnen deze functie zien wij vele doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden die worden gefaciliteerd door onze moederorganisatie Facilicom.

Wat je krijgt

Tot je arbeidsvoorwaarden behoren onder andere de volgende onderdelen:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.350,- en € 2.750,- op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring en opleidingen;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een bedrijfswagen met uitstekende materialen om je werk goed uit te voeren;
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals de opleiding Safety & Security;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen;
 • Je krijgt korting op verschillende collectieve regelingen, zoals onder andere op een uitstekende ziektekostenverzekering;
 • Je komt te werken in een professioneel team, dat als zelfstandig onderdeel opereert in een groot en informeel familiebedrijf.

Wie je bent

Je bent een enthousiaste starter en staat in het begin van jouw carrière. Je hebt affiniteit met techniek en hebt enige ervaring opgedaan door middel van bijvoorbeeld stages. Je wilt jezelf ontwikkelen, je bent flexibel en kan goed samenwerken en prioriteiten stellen. Tenslotte vinden we het belangrijk dat de functie je leuk en interessant lijkt.

Herken je je verder in onderstaande punten? Dan horen we graag van je!

 • Je hebt een relevante technische en/of elektra opleiding op minimaal MBO-niveau;
 • Je hebt affiniteit met Techniek;
 • Je bent gemotiveerd om door te groeien naar een volwaardige Servicemonteur;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Lijkt deze functie jou interessant? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact op met onze Recruiter Najma el Kouch [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Ze vertelt je graag meer over deze functie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek