Vishandel Klooster

Meewerkstage kwaliteitsdienst

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Holland
Enkhuizen
17 juni 2024
30 september 2024

Details van de functie

Logo We hebben verschillende uitdagende stageopdrachten, waar je zelf een keuze in mag maken. Wil je een combinatie van opdrachten, dan is dat ook mogelijk. Stuur een email met daarin de opleiding die je volgt, de duur en startdatum van de stageperiode en de richting (of opdracht) die jouw interesse heeft gewekt. Wij zullen dan contact met jou opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Opdracht 1: Productspecificaties updaten
Onze klanten willen steeds meer weten en dit komt vooral door de strenger wordende wetgeving en de informatie die nodig is voor de verpakkingsbelasting. Niet al onze klanten hebben toegang tot de digitale specificatieportal, voor hen hebben we nu een beperkte specificatie in Word.

Het wordt jouw verantwoordelijkheid (uiteraard met behulp van onze kwaliteitsdienst) om te zorgen dat de lay-out, productfotoís en informatie over het verpakkingsmateriaal (materiaal, afmeting, enz.) aan alle eisen voldoet. Dankzij deze opdracht kan jij heel veel leren over de producten, zoals ingrediŽnten, voedingswaarden, allergenen en verpakkingstypes.

Opdracht 2: HygiŽnerondes en productcontroles
Wekelijks moet er op de productieafdelingen controles worden gedaan op het gebied en hygiŽne en schoonmaak. Met een app op een tablet loop je het bedrijf rond en controleer je of er aan de gestelde eisen wordt voldaan. De zaken die niet goed zijn, bespreek je met de afdelingschef, kwaliteitsdienst en de schoonmaakploeg.

Samen met jouw nieuwe collegaís heb jij de verantwoordelijkheid dat Vishandel Klooster aan de richtlijnen van het IFS voldoet op het gebied van hygiŽne. Maar niet alleen hygiŽne is belangrijk, ook moeten alle producten gelijk zijn en voldoen aan diverse eisen. Denk hierbij aan de gassamenstellingen in de verpakkingen, pH-waardes (zuurtegraad) en het percentage graatjes dat is toegestaan. Al deze gegevens moeten ingevoerd worden op controlelijsten of in systemen.

Ben jij heel nauwkeurig en handig met computer en tablet? Dan is dit een leuke opdracht waarbij je veel over wetten en regels leert op het gebied van hygiŽne en producteisen.

Opdracht 3: Verpakkingsmateriaal in kaart brengen
Alle eisen rondom verpakkingen zijn in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd en wij voldoen hieraan. Al deze eisen en veranderingen staan nu op verschillende plekken en dit willen we graag samenvoegen.

Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor ons wil realiseren. Dankzij deze opdracht leer jij heel veel over soorten verpakkingen. Welke manieren van verpakken zijn er? Is de verpakking van gerecycled materiaal gemaakt en is het recyclebaar? Wat is het gewicht? Wie is de leverancier? Wat houdt een conformiteitsverklaring, ook wel declaration of compliance (DoC), in? Daarnaast voer je ook migratietesten uit, zodat jij kan bewijzen dat wij voldoen aan de levensmiddelen wetgeving omtrent verpakkingsmateriaal.

Alle opdrachten kunnen gecombineerd worden met allerlei andere uitdagende en afwisselende taken op de kwaliteitsdienst.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Fadila Flier
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Vishandel Klooster gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.