Safety Group

Medewerker recruitment Trigion Safety Group

Details van de functie

Logo Krijg jij energie van het recruitmentvak? Dan zoekt Trigion Safety Group jou!

Functieomschrijving

Ben jij een energiek persoon die graag de kneepjes van het recruitment vak wil leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Trigion geloven we dat enthousiasme en leergierigheid net zo belangrijk zijn als ervaring. Daarom bieden wij een unieke kans aan een enthousiaste starter om zich te ontwikkelen tot een volwaardige recruitment professional. Als recruitment medewerker speel je een cruciale rol in het aantrekken van nieuw talent en draag je bij aan het succes van ons dynamische team. Heb je de drive om te groeien en wil je een carrière opbouwen in recruitment? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team!

Als recruiter bij Trigion Safety Group verzorg je het volledige recruitmentproces. Dit betekent dat je initiatief neemt en de regie voert over jouw vacatures. Je hebt nauw contact met de hiring managers en je weet wat er speelt bij de verschillende afdelingen. Samen bekijken jullie wat realistisch is. Je hebt hierin een belangrijke adviserende rol. Je schrijft zelf de vacatureteksten en zet de vacature uit via de juiste kanalen. Hierbij wordt je ondersteunt door jouw collega recruitmentmarketeer. Je analyseert recruitmentdata om op de juiste manier te kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

 

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het werven van:
 • toezichthouders en boa's;
 • fiscaal parkeercontroleurs;
 • brug- en sluiswachters;
 • verkeersregelaars.

 

Ook geef je interne presentaties en trainingen. Je onderhoudt contacten door bezoek aan scholen, UWV en het bezoeken van banenbeurzen.

 

Wij omarmen het hybride werken. Wel werk je minimaal 2 dagen per week vanuit ons kantoor in Zwolle. De overige dagen werk je thuis of op een wervingslocatie door heel Nederland.

 

Trigion Safety Group

Trigion Safety Group is met merken als Trigion Traffic Support (verkeersregelaars), Trigion City360 (toezichthouders en handhavers) en Trigion Crowd Support (evenementenbeveiligers) één van Nederlands grootste dienstverleners op het gebied van verkeersbegeleiding, logistiek en veiligheid rondom evenementen en inzet van Handhaving en Toezicht.

Wat je krijgt

Bij Trigion Safety Group kun je rekenen op zekerheid en op een dynamische werkomgeving bij Nederlands meest toonaangevende beveiligingsorganisatie, onderdeel van Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

 

Maar er is meer:

 • Een salaris tussen € 2.600,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van een full time dienstverband;
 • Werken vanuit je kracht, oftewel hybride;
 • 24 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding (€ 0,21 per kilometer woon-werk);
 • Een stimulerende leeromgeving waarbij we verdere doorgroei stimuleren binnen Trigion en Facilicom breed;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • De mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en sociaal fonds, korting op jouw sportschoolabonnement en Good Habbitz trainingen.

Wie je bent

Je kunt tegen een beetje hectiek. Je houdt makkelijk meerdere ballen in de lucht, want jij weet prioriteiten te stellen. We zoeken een gezellige collega die niet op zijn/haar mondje is gevallen. Door die combi schakel je moeiteloos met je collega's en hiring managers. Je bent van nature energiek, denkt in oplossingen en bent een inhoudelijke, betrouwbare gesprekspartner.

 

Je past bij ons als:

 
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je de wil en motivatie hebt om het vak te leren;
 • Je minimaal een mbo-3 diploma hebt;
 • Je minimaal 6 maanden werkervaring hebt in een commerciële, dienstverlenende omgeving;
 • Je beschikt over een rijbewijs B;
 • Je woonachtig in de regio Zwolle bent.

 

Wil je meer weten over de functie en het team? Neem dan contact op via whatsapp of telefonisch met Laura Schimmel, recruitmentcoördinator bij Trigion Safety Group via [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden en het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op via whatsapp of telefonisch met Elske Beukers, corporate recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] .

 

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Trigion Safety Group en van jezelf? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Safety Group