Gom

Rayonleider Logistiek in Nieuwegein

Details van de functie

Logo Zet jij je team en klant ook altijd op nummer één? En heb je affiniteit met een schone werkomgeving? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die ons team komt versterken als Rayonleider Logistiek.

Als Rayonleider Logistiek ben je het directe aanspreekpunt voor de klant en speel je een proactieve rol in het adviseren van de klant. Je ondersteunt jouw klanten op een klantvriendelijke wijze en zorgt ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald. Je komt met ideeën om de verwachtingen van de klant te overtreffen en bent constant bezig met het verbeteren van de dienstverlening.

Naast het aansturen van de objectleiders, ben je verantwoordelijk voor het maken van de personeelsplanning, het geven van werkinstructies, het overdragen van kennis en het bijsturen van medewerkers waar nodig. Je vervult ook een actieve rol in het voorkomen van ziekteverzuim, verzuimbegeleiding en re-integratie van medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van materialen en middelen en bewaak je de kwaliteit van het schoonmaakproces volgens het kwaliteitssysteem en die van de klant.

Als Rayonleider Logistiek bij ons ben je niet zomaar een leidinggevende. Je hebt uitgebreide kennis van procedures en weet precies waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant en hebt een adviserende rol in onze dienstverlening.

Klantcontact (en daarom kennis en ervaring van logistieke processen) en proactief adviseren zijn een pre voor deze functie. Het betreft een fulltime werkweek van 38 uur. Veelal werk je overdag, maar je zal ook de nachtploeg en weekendploeg periodiek moeten bezoeken.

Wat je krijgt

Werken als rayonleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's, doorgroeimogelijkheden, volop uitdagingen en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
 • een salaris tussen de €3239 en €3907 o.b.v. een 38-urige werkweek (afhankelijk van je leeftijd en ervaring);
 • regie op je eigen agenda;
 • een telefoon, iPad en laptop van de zaak;
 • gebruik van een bedrijfsauto die je ook privé mag rijden;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, ondernemend, representatief en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het leidinggeven aan je eigen team gaat je gemakkelijk af en je inspireert je team om het beste resultaat te behalen. Ook kun je makkelijk het contact met de klant onderhouden waardoor de samenwerking goed verloopt. Als rayonleider heb jij:
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • ervaring als leidinggevende (bij voorkeur in de schoonmaakbranche);
 • goede planningsvaardigheden;
 • je organiseert zelfstandig je werk en kan omgaan met de flexibiliteit die de functie met zich meebrengt;
 • een geldig rijbewijs B;
 • basis computervaardigheden (Outlook, Office) en weet hoe de Ipad werkt;
 • MBO+/HBO denkniveau.

?Ben jij de rayonleider die wij zoeken in deze regio? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Stuur een Whatsapp bericht of bel even.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom