STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij De Koeijer Transport

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar De Koeijer Transport. Bij interesse nemen zij vervolgens contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wilt worden bij De Koeijer Transport, dan word je aangemeld voor het zij-instroomtraject waarbij jij met subsidie begint met je rijbewijs C om vervolgens je CE te behalen. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een ochtend of een middag een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze testen zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van ons (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens het traject ben je in dienst als halmedewerker. Als halmedewerker kom je in een team van 45 fulltimers en 30 oproepkrachten. Samen zorgen jullie ervoor dat de goederen van hun opdrachtgevers worden over- en opgeslagen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit; lossen, overslaan, opslaan, orderpicken en het laden van goederen.

Wat neem je mee?
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Een gezonde dosis werklust;
  • Een brede glimlach voor klanten en collega's;
  • Woonachtig in de omgeving van Yerseke (max. 50km).

Waar ga je werken?

De Koeijer Transport B.V. is een familiebedrijf sinds 1880. Zij zijn trots op wat ze doen, op hun mensen en op hun klanten. Met een klantgerichte aanpak werken zij aan een optimale klantwaardering en leverbetrouwbaarheid. Met een modern wagenpark en chauffeurs die de taal van de klant spreken, ontzorgen en verbinden zij producerende bedrijven met ontvangende partijen. Die logistieke rol voeren zij zo goed mogelijk uit.

Wat krijg je?
  • Salaris conform het CAO Beroepsgoederenvervoer met doorgroeimogelijkheden naar schaal E-7 (bruto €2.622 tot €3.550);
  • Aantrekkelijke toeslagen;
  • Flexibele werktijden, dagelijks vertrek vanaf de basis;
  • De mogelijkheid om te rijden met een eigen vrachtwagen;
  • Routes in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Ruhrgebied in Duitsland en/of Frankrijk;
  • De kans om onderdeel te worden van een groeiend, levendig familiebedrijf met een bijzonder prettige werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL